skip to Main Content

‘Shake a Bet’ app van William Hill

Houd je van traditie en neem je enkel genoegen met een site van hoge kwaliteit, dan ben je bij William Hill op het juiste adres. De oudste, online sportwedsite ter wereld blinkt al jaren uit in de hoge kwaliteit en diversiteit van de weddenschappen. Daarnaast beschikt William Hill over een zeer klantvriendelijke website.

Naast je laptop, computer of MacBook kun je tijdens het aankomende WK ook weddenschappen bij William Hill afsluiten ongeacht de plaats waar je je op dat moment bevindt. Via de applicaties die te downloaden zijn via de AppStore of GooglePlay kun je beschikken over alle voordelen die de website ook biedt, maar dan overal ter wereld. Je hebt in de app keuze uit een duidelijk overzicht van interessante weddenschappen, livestreams en hoge quoteringen.

Wanneer je de applicatie hebt gedownload kun je snel beginnen met het afsluiten van weddenschappen. Echter raden wij je hierbij wel aan om eerst op de website een account aan te maken. Mocht je dit namelijk via de app doen, dan loop je de welkomstbonus € 25.- mis. Op het moment dat je deze binnen hebt gehaald, kun je via de app naar hartenlust gebruik maken van het geld.

Mocht je onderweg zijn en minder tijd hebben om de juiste weddenschap te zoeken, dan heeft William Hill speciaal voor jou de ‘Shake a Bet’-app ontwikkeld. Via deze app kun je aangeven waar je interesse ligt, hoeveel geld je wilt inzetten en wat je hoopt te winnen. William Hill selecteert dan voor jou enkele weddenschappen die voldoen aan jou wensenlijst, waarna je zelf alsnog kan bepalen waarop je wilt inzetten.

Back To Top