skip to Main Content

Overal mobiel wedden op het WK voetbal 2014 met Bwin

Wedden op voetbal
Sinds de oprichting in 1997 van Bwin is deze online bookmaker snel uitgegroeid tot een van de grootste wedkantoren van de wereld. Inmiddels biedt Bwin dagelijks meer dan 30.000 weddenschappen aan van meer dan 90 verschillende sporten. Het online wedkantoor is dan ook niet voor niets een van de grootste spelers op de markt van het online wedden.

Het grootste aantal aangeboden weddenschappen komen voort uit het voetbal. Zowel voor live-voetbalwedstrijden als voor voorspellingen is het aanbod van Bwin enorm groot.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het inzetten op weddenschappen die betrekking hebben op het naderende wereldkampioenschap dan ben je bij Bwin aan het juiste adres. Niet alleen via de reguliere website, maar ook via de mobiele website kun je profiteren van alle voordelen die dit grote wedkantoor te bieden heeft.

Wanneer je namelijk tijdens het WK overal en waar dan ook ter wereld wil in kunnen zetten op wedstrijden die op dat moment aan de gang zijn, dan biedt Bwin je een overzichtelijke applicatie die via de verschillende app-stores te downloaden is. De applicatie is een stukje minder uitgebreid dan de mobiele website (m.bwin.com), maar zorgt ervoor dat je snel bij de weddenschappen komt waarin je geïnteresseerd bent. Hierdoor hoef je bij het live-wedden op wedstrijden van het WK 2014 niet lang te zoeken voordat je de weddenschappen hebt gevonden waarop je wil in zetten.

Vanzelfsprekend wacht er voor diegene die nog geen account hebben bij Bwin een mooie welkomstbonus op het moment dat je een account aanmaakt.
Wedden op voetbal

Back To Top