skip to Main Content

Overal mobiel wedden met 888sport

Wedden op voetbal
Waar andere grote bookmakers kunnen rekenen op jarenlange ervaring, daar is 888Sport een relatieve nieuwkomer. Toch is dit online wedkantoor in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een van de grootste gokbedrijven ter wereld.

Het succes van 888Sport ligt vooral in het feit dat ze al hun diensten op een overzichtelijke wijze weten aan te bieden. Zowel via de reguliere website als via de mobiele telefoon wordt het inzetten je zeer gemakkelijk gemaakt.

Daarnaast maakt 888Sport het online wedden via de telefoon extra aantrekkelijk door een welkomstbonus weg te geven op het moment dat je registreert. Je ontvangt dan namelijk de zogenoemde ‘€5 no lose bet’. Dit houdt in dat je, bij inzetten op weddenschappen met een minimumquotering van 1,50, tot €5,- je geld terugkrijgt mocht je een weddenschap verloren hebben. Om dus het maximale eruit te halen, kun je het beste bijvoorbeeld 3 zeer risicovolle weddenschappen aangaan en daarbij €1,66 inzetten. Mocht je er op dat moment één verliezen, krijg je alsnog een gedeelte van je geld terug.

Het plaatsen van weddenschappen is mogelijk via de mobiele website van 888Sport, maar ook via de speciaal gemaakt 888Sport applicatie. Echter is deze app voorlopig nog enkel verkrijgbaar in de AppStore, waardoor gebruikers van een toestel met een Android-besturingssysteem nog geen gebruik kunnen maken van de applicatie. Echter verschilt de mobiele website nauwelijks van de reguliere mobiele website, waardoor je alsnog niets hoeft te missen.
Wedden op voetbal

Back To Top