skip to Main Content

Mobiel wedden tijdens het WK voetbal 2014 met William Hill

In heel Engeland is er geen straat te vinden waarin zich geen wedkantoren bevinden. Het is dan ook niet vreemd dat één van de grootste bookmakers op het gebied van sportwedstrijden zich op dit eiland bevindt.

William Hill, opgericht in 1934, kent een rijke historie in de geschiedenis van het wedden op sport. Al vanaf de oprichting onderscheidde deze bookmaker zich door zekerheid en betrouwbaarheid, waardoor het uitblonk ten opzichte van andere wedkantoren.

Inmiddels bevindt William Hill zich op een markt waarin elke kantoor deze twee kenmerken bezit. Desondanks houdt dit gok toernooi er haar eigen stijl op na. Traditioneel en zakelijk, dat zijn de twee zaken die er uit springen bij een kijkje op de reguliere website van de bookmaker.

Dat het bedrijf veel waarde hecht aan deze twee eigenschappen blijkt ook uit de applicatie die zij gecreëerd hebben. Zowel voor iOs- als voor Android-toestellen heeft William Hill namelijk een app op de markt gebracht waardoor je tegenwoordig altijd en overal kan inzetten op sportwedstrijden die op dat moment aan de gang zijn. Ideaal dus voor het WK 2014! Daarnaast biedt het gokkantoor vanzelfsprekend ook alle weddenschappen aan via de mobiele website.

Om maximaal te kunnen profiteren van de welkomstbonus die William Hill aanbiedt aan nieuwkomers, is het aan te raden om je te registreren via de laptop of computer. Als je jezelf namelijk aanmeldt via de reguliere website dan wordt je eerste storting gratis verdubbeld door het gokkantoor met een maximum van €25,-!

Mocht je dus, bij je eerste storting, ervoor kiezen om €20,- te storten op je account, dan krijg je dus van William Hill er nog eens €20,- bovenop om mee te wedden! Natuurlijk is dit bonusgeld ook te besteden via de mobiele telefoon, maar om recht te hebben op deze bonus zul je jezelf via de laptop moeten aanmelden.

Back To Top