skip to Main Content

Mobiel wedden op WK voetbal 2014 bij Bwin

Ook bij de grootste bookmaker ter wereld is het inmiddels al mogelijk om op je mobiele telefoon weddenschappen af te sluiten. Met het WK 2014 op komst, biedt Bwin jouw op een klantvriendelijke wijze een groot aanbod aan weddenschappen die ook mobiel zijn af te sluiten.

Om je optimaal voor te bereiden voor het mobiel wedden, raden wij je aan om op de site van Bwin een account te maken. Bij je eerste storting ontvang je namelijk hetzelfde bedrag gratis van dit online wedkantoor. Dit tot een bedrag van liefst €50,-. Op het moment dat je dit gedaan hebt pak je je smartphone erbij, waarna er nog enkele kleine stappen nodig zijn voordat je overal en altijd op de hoogte kan blijven van de nieuwste en meest interessante weddenschappen die Bwin te bieden heeft.

Zowel voor de iPhone en iPad als voor telefoons die een Android-besturingssysteem of een ander systeem hebben, zijn er speciale applicaties van Bwin. Deze app’s zijn gewoonlijk te downloaden via de site van deze dit online wedkantoor. Naast de speciale app’s kun je natuurlijk ook gewoon inloggen via de normale online website van Bwin. Deze is te vinden op het adres m.bwin.com. Nadat je bent ingelogd heb je keuze uit alle weddenschappen die ook via de reguliere site zijn te vinden.

Bwin onderscheidt zich van andere bookmakers door ook over een speciale SMS-berichtendienst te beschikken. Op het moment dat er een weddenschap wordt afgesloten kun je ervoor kiezen om gratis op de hoogte te worden gebracht op het moment dat je een bet hebt gewonnen of verloren. Zo blijf je overal en altijd op de hoogte van hoe het ervoor staat met je weddenschappen.

Back To Top