skip to Main Content

Mobiel wedden op meer dan 5000 weddenschappen met Bwin

Wedden op voetbal
Door het aanbieden van meer dan 5000 weddenschappen die voortkomen uit meer dan 500 voetbalcompetities uit 100 landen is Bwin met recht een van de grootste online wedkantoren op dit moment.

Het is dan ook niet vreemd dat deze grote bookmaker een gebruiksvriendelijke applicatie heeft gemaakt om ook de mobiele wedliefhebbers te kunnen voorzien van een groot aantal weddenschappen. Wanneer je in het bezit bent van een iOs of Android-toestel kun je deze applicatie eenvoudig downloaden uit de app-stores. Deze app is een stuk eenvoudiger en overzichtelijker gemaakt dan de reguliere website, waardoor het mogelijk is om vanaf je telefoon snel te kunnen inzetten op de weddenschappen die voor jou interessant zijn. Dit is natuurlijk enorm fijn bij bijvoorbeeld het live-wedden, waarbij het van belang is dat je snel kan schakelen tussen verschillende wedstrijden.

Mocht je nu niet in het bezit zijn van een iOs of Android-toestel of liever geen applicatie willen downloaden, dan kun je natuurlijk ook via de mobiele website van Bwin je inzetten plaatsen. Net als bij de applicatie is deze website overzichtelijk opgebouwd en een stukje minder uitgebreid dan de reguliere website. Echter zijn de mogelijkheden om in te zetten niet minder beperkt en is het bezoeken van deze mobiele website zeker de moeite waard.

Voordat je mobiel kan gaan inzetten moet je wel via je laptop of computer een account aanmaken. Wij raden vervolgens dan ook aan om meteen een storting te doen, want Bwin verwelkomt nieuwe gebruikers met een bonus tot een maximaal bedrag van €50. Het bedrag wat jij namelijk stort op je net geopende account, dat wordt automatisch verdubbeld door de bookmaker. Een zeer royale welkomstbonus dus!
Wedden op voetbal

Back To Top