skip to Main Content

Mobiel Wedden op je telefoon met de Bwin app

Wedden op voetbalNa het sponsoren van Real Madrid en AC Milan is Bwin misschien wel de meest bekende bookmaker van Europa. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dit online wedkantoor ook een van de voorlopers is op het gebied van mobiel wedden.

Via de mobiele website of de app houdt Bwin je namelijk op de hoogte van de nieuwe en meest interessante weddenschappen. De mobiele site kan je helaas niet de statistieken en andere achtergrondinformatie bieden die de normale website wel te bieden heeft, maar daarentegen is de mobiele website wel enorm overzichtelijk en klantvriendelijk.

Via gebruikers van iPhone, iPad en Android is de speciale Bwin applicatie zeker een aanrader. De applicatie biedt je een nog duidelijker overzicht van alle live-weddenschappen. Hierdoor weet je altijd en overal wat er zich precies afspeelt op de wereldwijde sportvelden en kun je snel inspelen op veranderingen.

Mocht je nog geen account hebben bij Bwin, dan is het echter raadzaam om een account via de reguliere website aan te maken. Doe je dit namelijk niet, dan loop je het risico om de welkomstbonus van Bwin te missen. Op het moment dat je namelijk een nieuwe gebruiker bent, wordt je eerste storting namelijk gratis verdubbeld tot een maximaal bedrag van €50,-!

Interessant om te weten is dat op het moment dat je dit bedrag in ontvangst hebt genomen, je dit geld ook gewoon kan gebruiken bij het mobiel wedden. Leuker en interessanter kan Bwin het dus nauwelijks meer maken.
Wedden op voetbal

Back To Top