skip to Main Content

Mobiel wedden op het WK voetbal met de app van Bwin

Wedden op voetbal
Terwijl het WK 2014 steeds dichter bij komt, zijn de grootste wedkantoren ter wereld er voor aan het zorgen dat het WK nog spannender wordt. Ook Bwin maakt zich op voor een zenuwslopende zomer.

De bookmaker, die onlosmakelijk verbonden is met de voetbalwereld na het sieren van de shirts van Real Madrid en AC Milan als hoofdsponsor, heeft inmiddels alle mogelijke weddenschappen die verband houden met het WK online gezet. Dit resulteert in meer dan 1000 weddenschappen waar je nu al op in kan zetten. Ongetwijfeld zullen er bij dit aantal nog een hoop bijkomen op het moment dat het festijn in Brazilië echt aan de gang is.

Tegenwoordig hoef je niet meer van achter je laptop in te zetten op voetbalwedstrijden, maar kun je ook via je mobiele telefoon online gokken. Bwin heeft een speciale app ontwikkeld waarmee je altijd en overal kan inzetten op weddenschappen. Daarnaast kun je de applicatie zo in richten dat je in het startscherm meteen de weddenschappen ziet waarvan jij hebt aangegeven dat jij die interessant vindt. Zo ben je binnen enkele seconden in staat om te gokken op jouw favoriete sportwedstrijden.

Naast de applicatie bestaat er natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om via de mobiele website te starten met gokken.

Als je jezelf wilt registreren bij Bwin, dan raden wij je aan om jezelf aan te melden via de reguliere website. Zo ontvang je namelijk de welkomstbonus die Bwin geeft aan elke nieuwe gebruiker. Deze bonus houdt in dat het online wedkantoor jouw eerste storting verdubbelt met een maximum van €50,-!
Wedden op voetbal

Wedden met je mobiel

Back To Top