skip to Main Content

Mobiel wedden op het WK voetbal 2014 met 888sport

Wedden op voetbalAls relatieve nieuwkomer in de wereld van de online wedkantoren heeft 888Sport inmiddels aardig naam gemaakt. Met een groot en divers aanbod aan weddenschappen en een overzichtelijke mobiele website lijkt 888Sport klaar te zijn voor aankomende zomer.

Met het WK 2014 op komst wil deze bookmaker alle potentiele klanten namelijk van alle gemakken voorzien als het gaat om het maken van weddenschappen. Zeker op het gebied van mobiel wedden biedt 888Sport enkele voordelen die bij geen enkele andere aanbieder van mobiele weddenschappen terugkomen.

Zo hoef je, om via je telefoon te willen gaan wedden bij 888Sport, jezelf niet eerst online te registreren om een bonus te krijgen. Op het moment dat je namelijk via je telefoon een account opent om weddenschappen te gaan plaatsen, maak je automatisch gebruik van de ‘€5,- no lose bet’. Dit houdt in dat, wanneer je drie weddenschappen hebt geplaatst met een minimale quotering van 1,50, je dan automatisch het verloren bedrag terugkrijgt tot een maximum van €5,-. Om dus optimaal gebruik te maken van deze actie, is het dus zeker aan te raden om drie risicovolle weddenschappen te plaatsen met een inzet van €1,66.

Die weddenschappen plaatsen kun je overigens doen via de mobiele website alsmede via een applicatie. De app die 888Sport heeft ontwikkelt, is echter enkel te downloaden voor iOS-systemen. Mocht je dus in het bezit zijn van een android-toestel, dan is het wedden via de mobiele website de enige optie die je hebt om gebruik te maken van alle voordelen die 888Sport te bieden heeft.
Wedden op voetbal

Back To Top