skip to Main Content

Mobiel wedden met William Hill op je telefoon

Het WK voetbal 2014 in Brazilië staat op het punt van beginnen en inmiddels hebben alle grote online wedkantoren er alles aan gedaan om van het gokken op voetbalwedstrijden een pure belevenis te maken. Zo ook William Hill, het meest traditionele bookmakerskantoor ter wereld.

Van alle online wedkantoren ter wereld heeft William Hill de grootste geschiedenis. Deze Engelse bookmaker is groots in eigen land, maar heeft inmiddels ook de harten bereikt van gokliefhebbers op het vaste Europese land. Door middel van een overzichtelijke site en een klantvriendelijke manier van stortingen en uitbetalingen behoort William Hill tot de allergrootste kantoren van de wereld.

Ondanks de rijke geschiedenis van deze bookmaker gaan ook zij met hun tijd mee. Tegenwoordig kun je namelijk ook inzetten plaatsen bij dit wedkantoor via de mobiele telefoon. Dit kan op twee manieren, namelijk via de speciale applicatie die is ontwikkeld voor iOs- en Androidtoestellen en via de mobiele website van William Hill. Op deze manier kun je altijd en overal alle sportwedstrijden in de gaten houden die nog moeten beginnen of juist al zijn begonnen.

Voordat je echter vol op kan gaan wedden via de mobiele telefoon, raden wij je ten zeerste aan om je aan te melden via de reguliere website. Op deze manier maak je namelijk optimaal gebruik van de welkomstbonus die William Hill aan nieuwkomers biedt. De Engelse bookmaker verdubbelt namelijk je allereerst storting met een maximum tot € 25.-. Als je dus besluit om € 10,- op je account te storten, dan maakt William Hill hier automatisch € 20,- van, waardoor je extra veel geld hebt om in te kunnen zetten.

Mobiel Wedden

Back To Top