skip to Main Content

Mobiel wedden met de app van 888Sport

Wedden op voetbal
Na het opzetten van een groot pokerimperium waagde 888 zich in 2008 aan het opzetten van een website waarin ook op sportwedstrijden kan worden ingezet. En met succes! Inmiddels behoort 888Sport tot één van de grootste bookmakers ter wereld.

De grootte van het succes is mede ontstaan door de hoge winstratio en quoteringen die 888Sport aanbiedt ten opzichte van andere bookmakers. Daarnaast is de site van 888Sport zeer overzichtelijk en klantvriendelijk.

Deze twee kenmerken vind je dan ook nadrukkelijk terug in de mobiele website van 888Sport. Sinds kort is het namelijk niet meer nodig om je laptop of computer erbij te pakken wanneer je wilt gaan profiteren van de hoge quoteringen van dit wedkantoor. Of je nu op paardensport, voetbal of cricketwedstrijden wil gokken, inmiddels zijn deze allemaal live te volgen via de mobiele applicatie van de grote bookmaker.

Om je nog wat meer een duwtje in de richting van 888Sport te geven, heeft dit online wedkantoor een interessante welkomstbonus voor nieuwkomers. Als je jezelf namelijk registreert via de mobiele website of applicatie mag je gebruik maken van de ‘’£5 – no lose bet’ actie. Deze actie houdt in dat je als je een weddenschap verliest met een quotering van 1,60 hoger je, tot een maximum van vijf Engelse ponden, die bedrag gewoon teruggestort krijgt! Zo kun je niet verliezen!

De app is beschikbaar voor Android- en iOs-toestellen. Bij andere toestellen kun je inzetten via de mobiele website.
Wedden op voetbal

Back To Top