skip to Main Content

Met William Hill overal mobiel wedden

De Engelse bookmakers van William Hill stellen al een tijd alles in staat om voor hun klanten de ideale mobiele website te maken. Met het WK 2014 op komst kun je hier als geïnteresseerde gokker zeker de vruchten van gaan plukken.

Als één van de weinige online wedkantoren is William Hill al vele jaren beursgenoteerd. Dit betekent dat je altijd de zekerheid hebt dat je in aan het zetten bent bij misschien wel het meest betrouwbare wedkantoor ter wereld.

Ook voor het wedden via de telefoon geldt dat je altijd kan vertrouwen op de zekerheid die William Hill biedt. Of je nu in het bezit bent van een iPhone of een Android-toestel, voor alle besturingssystemen heeft de Engelse bookmakers een aparte app gemaakt waarbij je op een overzichtelijke wijze je inzetten kan plaatsen. Daarnaast kun je ook op een snelle manier schakelen tussen het sportgedeelte van de weddenschappen en andere wedmogelijkheden zoals het casino.

Mocht je nu echt graag ruimte op je telefoon willen besparen, dan is mobiel wedden via de mobiele website natuurlijk ook mogelijk. Via de site (mobile.williamhill.com) kun je, net als via de applicatie, gebruik maken van alle voordelen die William Hill te bieden heeft.

Voordat je echter meteen de app gaat downloaden of gaat inzetten via de mobiele website is het ten zeerste aan te raden om eerst een account te maken via de reguliere website. Bij het openen van een account bij William Hill wacht namelijk een bonus van €25,- bij een storting van ditzelfde bedrag, waarna je met dit bonusbedrag gewoon kan inzetten op je telefoon. Wanneer je echter een account opent via de mobiele website, dan krijg je deze bonus niet.

Back To Top