skip to Main Content

Met de William Hill app mobiel wedden

Het wedden op sportwedstrijden is al jarenlang de grootste volkssport in Engeland. Het is dan ook niet vreemd dat dit land een van de grootste bookmakers op het grondgebied heeft, namelijk William Hill.

William Hill is niet alleen een van de grootste bookmakers ter wereld, maar ook een van de meest traditionele wedkantoren. Daarnaast onderscheidt William Hill zich van de overige bookmakers door het feit dat dit miljoenenbedrijf beursgenoteerd is. Hierdoor ben je altijd de verzekering dat je bij aan het inzetten bent bij een betrouwbaar bedrijf.

Sinds enkele jaren is William Hill niet alleen te bereiken via een laptop of computer, maar ook via de telefoon. Voor zowel het besturingssysteem iOS als Android heeft deze Engelse bookmaker een overzichtelijke applicatie gemaakt. In deze app kun je op een overzichtelijke wijze inzetten op alle sportwedstrijden die op dat moment aan de gang zijn. Mocht je echter meer van casinospellen zijn, dan is een overstap vanuit de sportwedstrijden zo gemaakt. Wil je liever geen applicatie op je telefoon hebben, dan kun je er ook voor kiezen om via de mobiele website toegang te krijgen tot alle live-weddenschappen.

Wanneer je nog geen account heb aangemaakt bij William Hill, dan is het zeker aan te raden om deze via je laptop of computer aan te maken. Wanneer je dit namelijk doet, dan wacht er bonus van maximaal €25,- op je bij je eerste storting. Het Engelse wedkantoor verdubbelt namelijk jouw storting met een maximum van het genoemde bedrag. Deze bonus kun je echter enkel bemachtigen door jezelf te registreren via de reguliere website. Vanzelfsprekend kun je na je registratie wel gewoon met de bonus wedden via de mobiele telefoon.

Back To Top