skip to Main Content

Met de Bwin app mobiel wedden op je telefoon

Wedden op voetbalMeer dan 30.000 weddenschappen per dag en dat altijd en overal ter wereld, dat kan alleen met de Bwin app. Als één van de grootste online wedkantoren ter wereld is het natuurlijk niet meer dan logisch dat Bwin er ook alles aan doet om de mobiele klanten te bereiken.

Met het oog op het WK 2014 is er dan ook alles aan gedaan om het maken van weddenschappen via je mobiele telefoon zo interessant en gemakkelijk mogelijk te maken. Dit resulteerde in mooie app’s voor niet alleen de iPhone en iPad, maar ook voor mobiele telefoons die gebruik maken van Android  en iOS besturingssystemen. Mocht je nu niet in het bezit zijn van al het bovenstaande, dan kun je natuurlijk ook gewoon via de mobiele website van Bwin je weddenschappen afsluiten.

Hoe dan ook, via de app’s of de mobiele site kun je gebruik maken van alle voordelen die Bwin kan bieden aan de klanten. Enkel livestreams en live-statistieken zijn niet beschikbaar op een mobiel platform, maar verder kun je wel heel gemakkelijk geld overmaken en een goede keuze maken tussen de vele weddenschappen die Bwin aanbiedt.

Als extra motivatie om de stap naar het mobiel wedden te maken biedt Bwin je ook een mooie welkomstbonus aan. Het enige wat je hiervoor moet doen is een account openen op de site van Bwin en vervolgens die account koppelen aan je mobiele telefoon.
Wedden op voetbal

Back To Top