skip to Main Content

Met de Bwin app mobiel wedden op het WK voetbal

Wedden op voetbal
Het WK voetbal 2014 is inmiddels in volle gang en de knockout-fase komt steeds dichterbij. Voor velen is dit het spannendste gedeelte van het mondiale toernooi, maar het kan nog veel spannender door een account op te maken bij Bwin; een van de grootste online gokkantoren ter wereld.

Na je registratie kun je namelijk beginnen met inzetten op uitslagen van voetbalwedstrijden, doelpuntenmakers in de duels of op welke speler een gele of rode kaart krijgt. Daarnaast kun je ook tijdens de wedstrijd nog live-inzetten. Hierdoor maak je het WK voor jezelf niet alleen een stuk interessanter, maar kun je er ook nog een aardig centje mee verdienen.

Bwin staat namelijk bekend om hun hoge quoteringen en overzichtelijke site. Tegenwoordig hoef je jezelf echter niet meer te beperken tot de reguliere website om te kunnen profiteren van deze quoteringen, maar kun je ook via je telefoon inzetten op weddenschappen.

Via de speciale applicatie van Bwin of via de mobiele website van de bookmaker kun je overal en waar ter wereld in zetten op spannende wedstrijden van het WK. Voordat je dit echter kan doen, moet je wel een account hebben geopend op de reguliere site van de Bwin. Om je extra te prikkelen tot deze stap, looft Bwin een zeer royale welkomstbonus uit. Dit online gokbedrijf verdubbelt namelijk je eerste storting met een maximum tot €50,-! Als je dus €20,- stort op je account, dan stort Bwin automatisch €20,- erbij en kun je meteen gaan beginnen met wedden!
Wedden op voetbal

Mobiel Wedden

Back To Top