skip to Main Content

Met 888sport mobiel wedden op het WK voetbal

Wedden op voetbal
Na de wereld van het pokeren te hebben verkend en daarin zijn uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van pokerspellen heeft 888 zich geworpen op het aanbieden van sportweddenschappen. Dat ze dit niet zonder succes hebben gedaan, blijkt wel uit het feit dat 888Sport inmiddels een van de grootste bookmakers ter wereld is.

Met het WK voetbal 2014 op komst is dit bedrijf dan ook alles in staat aan het stellen om ervoor te zorgen dat de potentiële klant niets te kort komt. Met hoge winstratio’s en quoteringen maakt 888Sport zich in de komende zomer aantrekkelijk voor alle liefhebbers van het gokken op sportwedstrijden.

Je kunt natuurlijk inzetten bij 888Sport via de reguliere website, maar inmiddels kun je ook via je telefoon of tablet inzetten op cricketwedstrijden, paardenrennen en tenniswedstrijden, maar natuurlijk ook vertrouwd op voetbalwedstrijden.

Als welkomstbonus voor nieuwe inschrijvingen biedt 888Sport iets heel anders aan dan de andere wedkantoren. Waar andere bookmakers je eerste storting verdubbelen, daar maak je bij 888Sport gebruik van de ’£5 – no lose bet’-actie. Dit houdt in dat als je inzet op een weddenschap met een minimumquotering van 1,50 en je mocht deze verliezen, dat je dan het ingezette bedrag (met een maximum tot £5) terug krijgt gestort op je account.

Van deze bonus kun je overigens niet alleen gebruik maken via de mobiele website, maar ook voor de speciale applicaties die 888Sport ontwikkeld heeft. Deze zijn te downloaden via de verschillende app-stores.
Wedden op voetbal

Wedden met je mobiel

Back To Top