skip to Main Content

Gratis mobiel wedden bij 888sport

Sinds 2007 is 888Sport niet meer weg te denken in de wereld van bookmakers. Het bedrijf, dat met name beroemd is geworden door het sponsoren van dartteams, probeert inmiddels ook de mobiele markt te veroveren. Met het oog op het WK 2014 bieden zij dan ook allerlei interessante weddenschappen aan.

Deze mobiele weddenschappen zijn dan ook op alle platformen te aanschouwen. Voor zowel de iPhone als voor Android toestellen is er een applicatie die te downloaden is in de winkel. Als je dit gedaan hebt hoef je jezelf enkel nog aan te melden, waarna je rustig rond kan kijken en de meest uitdagende weddenschappen er tussen uit kan pakken.

Een andere manier om aan de app te komen is door je mobiele telefoonnummer door te geven, waarna je een tekstbericht ontvangt met daarin de link die je direct naar de app leidt. Makkelijker kan 888sport het niet maken.
Mocht je nou liever geen applicatie willen downloaden, dan kun je ook gewoon blijven inzetten via de mobiele website van 888Sport.

Als je wilt beginnen met het mobiel wedden bij 888Sport, dan is het raadzaam om in eerste instantie je al aan te melden op de website van de online bookmaker. Op het moment dat je al een account hebt bij 888Sport, dan bieden zij je de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis weddenschappen. Bij deze weddenschappen kun je 5 pond inzetten en op het moment dat je verliest, dan krijg je dit bedrag gewoon weer teruggestort op je rekening! Dit geldt echter alleen bij je eerste online weddenschap en op het moment dat je al in het bezit bent van account bij 888Sport.

Back To Top