skip to Main Content

‘€5 – no lose bet’ actie van 888sport met mobiel wedden

Wedden op voetbal
888 is al tientallen jaren een van de grootste bedrijf op het gebied van gokken. Nadat het concern eerst naam heeft gemaakt als expert in het aanbieden van online pokeren, daar is 888 zich daarna toe gaan wijden aan het gokken op sportwedstrijd. Het resultaat mag er zeker wezen. 888Sport is al enkele jaren een van de grootste online wedkantoren ter wereld.

Gezien de ontwikkelingen die 888Sport heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren is het niet meer dan logisch dat dit wedkantoor ook haar diensten via de mobiele telefoon aanbiedt. Net als op de reguliere website, vormen moderniteit en overzichtelijkheid de belangrijkste kenmerken van de website die te openen is op de mobiele telefoon.

Mocht je liever niet via de mobiele website willen inzetten, dan is er altijd nog de mogelijkheid om via de speciale 888Sport applicatie in te zetten op de sportwedstrijden waar jij geïnteresseerd in bent. Deze app werkt een stuk sneller dan de website is daarom een must-have voor iedere liefhebber van het overal en altijd kunnen inzetten op sportwedstrijden.

In tegenstelling tot de andere grote wedkantoren biedt 888Sport als welkomstbonus niet een verdubbeling van je eerste storting aan. Het grote wedkantoor heeft ervoor gekozen om je mogelijke verlies te beperken door het aanbieden van een zogenoemde ’€5 – no lose bet’-actie. Deze actie houdt in dat je, bij een verloren weddenschap met een minimale quotering van 1,50, je verloren inzet tot een maximum van vijf Engelse ponden terug krijgt gestort. Zo kun je met een gerust hart de nodige risico’s wagen op 888Sport.
Wedden op voetbal

Mobiel Wedden

Back To Top