skip to Main Content

Altijd mobiel wedden met William Hill

Zoals tulpen bij Nederland horen, zo hoort gokken bij Engeland. Waar je ook bent op het eiland, overal en altijd kun je inzetten op sportwedstrijden die op dat moment gespeeld worden of juist nog moeten beginnen. De grootste bookmaker in Engeland? William Hill!

Dit beursgenoteerde bedrijf bestaat enkele tientallen jaren langer dan de andere grote wedkantoren, waardoor William Hill kan rusten op een grote schat aan ervaring. Ondanks het lange bestaan is deze Engelse bookmaker echter niet veel veranderd, nog altijd staan tradities, degelijkheid en overzicht hoog in het vaandel bij dit bedrijf en dat komt dan ook duidelijk terug op de site.

Sinds kort zijn deze kernwaarden niet alleen meer terug te vinden op de reguliere website, maar ook op de mobiele website die William Hill geopend heeft. Tegelijkertijd heeft het Engelse wedkantoor ook een applicatie op de markt gebracht voor zowel Android als iOs-toestellen. Zo is er voor ieder wat wils.

Voordat je echter gaat starten met wedden, willen wij je ten zeerste aanraden om via de reguliere website een account aan te maken. Op deze manier loop je namelijk niet de royale welkomstbonus mis. William Hill verdubbelt namelijk gratis en voor niets je eerste storting tot een maximumbedrag van €25,-. Dit houdt dus in dat wanneer je €15,- stort, William Hill dit bedrag eveneens verhoogt met €15,- waardoor je €30,- aan speeltegoed hebt. Vanzelfsprekend is dit saldo ook te gebruiken op de mobiele telefoon of tablet, waardoor je al snel kan profiteren van alle gemakken die door William Hill worden voorzien.

Wedden met je mobiel

Back To Top