skip to Main Content

Wedden op Sport op je Mobiele Telefoon

Met de razendsnelle opkomst van smartphones en tablets kon het ook niet anders dan dat de grote online weddenschapsites heel snel mee zouden gaan in deze revolutie. Wedden via je mobiel of je tablet heeft dan ook een groot aantal voordelen, om te beginnen natuurlijk dat je overal en op ieder moment een gokje kunt wagen op je favoriete sport of andere evenementen.

Inmiddels heeft elke zichzelf respecterende bookmaker dan ook een aangepaste site of speciale apps voor Android of IOS waarmee mobiel wedden binnen ieders handbereik is gekomen.

Niet alleen is het erg handig dat je ter plekke en op ieder gewenst moment een weddenschap kunt aangaan, ook wordt live inzetten op sport een stuk makkelijker met je mobiel in je hand terwijl je thuis op de bank, bij vrienden of in de kroeg naar een wedstrijd uit de Champions League kijkt.

Ook is het handig om via je mobiel in te zetten op momenten dat je niet in de gelegenheid bent om via je computer en de internetsite van een bookmaker te wedden, bijvoorbeeld doordat je op je werk bent, of onderweg in het vliegtuig of met het openbaar vervoer, of omdat je aanwezig moet zijn bij een saaie presentatie van een nieuw project op je werk terwijl jouw favoriete ploeg een wedstrijd speelt op een ander continent.

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wedstrijden van zo’n beetje iedere sport die bestaat via allerlei apps prima te volgens op je mobiele apparaat en als je dan opeen bedenkt dat je eigenlijk nu meteen zou moeten inzetten op die hattrick van Ronaldo, kan dat a la minuut. Via de app ben je al automatisch ingelogd en dat betekent veel tijdwinst ten opzichte van wedden met de PC via een internetsite.

Maar de meeste grote bookmakers gaan verder dan alleen maar mobiele weddenschappen aanbieden. Je hebt ook toegang tot statistieken, leuke promoties en de meeste andere mogelijkheden die je ook op de gewone internetsite vindt. Iedere bookmaker heeft andere mobiele goodies voor hun klanten en je doet er dan ook goed aan m eerst te vergelijken voor je er een kiest.

Een van de beste dingen aan mobiel wedden is dat je bij de betere aanbieders toegang hebt tot mobiele live streams van je favoriete sport, zoals topvoetbal, darts, basketball en vele andere sporten.

Je moet wel een account aanmaken en zorgen dat je geld op je account hebt gestort om meteen te kunnen inzetten en profiteren van alle voordelen. Zoals de welkomstbonus die vrijwel elke aanbieder van mobiel wedden voor je heeft klaarstaan

Back To Top