skip to Main Content

Mobiel Bookmakers

Iedere bookmaker heeft zijn eigen app of een serie apps waarmee je toegang krijgt tot alles dat ook via de gewone website te vinden is. Apps zijn er sowieso altijd voor iPhone en ook voor Android is het aanbod bijna net zo groot. Steeds meer bookmakers bieden ook Windows Phone-apps aan en een enkele heeft zelfs een speciale app voor de BlackBerry.

De ene bookmaker heeft meer in zijn apps zitten dan een andere. Enkele bookmakers bieden alles via hun app wat je ook kunt krijgen via de gewone website en anderen hebben een simpele, kale mobiele versie in vergelijking met hun mobiele site.

Zoals bwin, die een eenvoudige versie biedt die overigens wel overzichtelijk en razendsnel is en dus perfect om mee te doen waarvoor hij is bedoeld: altijd en overal kunnen inzetten op je favoriete sport.

Unibet daarentegen, biedt via verschillende apps alles aan wat ook op de gewone site is te vinden, inclusief statistieken en livestreams. De vraag is of je nu echt zit te springen om live naar video te kunnen zitten kijken, want het kost je natuurlijk wel een hoop dataverbruik.

William Hill biedt ook een zeer uitgebreide app aan waarmee je alles kunt dat je ook op de website kunt. Als extraatje kun je een hoop zelf instellen zodat je altijd je favoriete sport en je favoriete type weddenschap als eerste krijgt te zien. Dat scheelt een hoop zoeken en een hoop tijd en dat is best handig als je een druk leven leidt waarin je tijd tekort komt.

Wedden op voetbal, tennis en darts kan in principe bij iedere bookmaker. Voor golf, darts en paardenraces is de ene bookmaker nu eenmaal beter dan een andere. Niet elk online wedkantoor biedt dezelfde weddenschappen aan voor de zelfde sportwedstrijd. Bij de ene kun je wel op rode kaarten inzetten boor een Clásico van Real Madrid vs FC Barcelona en bij een ander kan dat niet.

Niemand houdt je overigens tegen om meerdere accounts bij verschillende bookmakers te hebben en verschillende mobiele sites of apps naast elkaar te gebruiken, als is het maar om odds te kunnen vergelijken en de beste sportweddenschap tegen de beste notering te kiezen.

Back To Top