skip to Main Content

Live Score Mobiele Apps

Live Score was de eerste die in 1998 de live-stand van (voetbal)wedstrijden op internet ging doorgeven en ook kwamen ze al heel snel met een app voor mobiele telefoons. Live Score is dan ook een van de populairste apps ter wereld om de stand van voetbalwedstrijden en andere sportwedstrijden realtime bij te houden. De app is erg prettig in het gebruik, superlichtgewicht dus het dataverbruik is minimaal en bij een langzame verbinding functioneert deze app dan ook met gemak. Je kunt veel zelf instellen, zoals tijdzone, verversingstijd en je favorieten

De Live Score App biedt live voetbalscores uit alle grote internationale voetbalcompetities, bekerwedstrijden en kampioenschappen. Iedere week wordt de score realtime bijgehouden van meer dan duizend voetbalwedstrijden en je krijgt gedetailleerde info over de wedstrijd. Ook is dit de ideale app voor wie alle belangrijke wedstrijden binnen het basketball, ijshockey, cricket of hockey wil volgen. De Live Score App is er voor zowel iPhone en Android.

Futbol24
De Futbol24 Live Score App is een waar heel veel gebruikers enorm positief over zijn. De Futbol24 app is supersnel, gebruiksvriendelijk en biedt live scores en wedstrijdinformatie aan vanuit ruim 2000 voetbalcompetities wereldwijd. Je kunt gratis pushberichten ontvangen van je favoriete team of competitie, je kunt je favorieten instellen, wedstrijdschema’s en de competitiestanden bekijken, de verversingstijd instellen, statistieken bekijken, de laatste gebeurtenissen worden realtime in een popup weergegeven en de Futbol24-app biedt zelfs ondersteuning voor multitasking. Ook kun je onder myBets zien hoe jouw weddenschappen het doen die je voor een wedstrijd hebt lopen. De Futbol24 app is gratis en beschikbaar voor Android, iPhone, iPad en iPod Touch.

Live Score Addicts
Wie een hele uitgebreide app zoekt, puur om de stand binnen het voetbal bij te houden, en dus een app die zo’n beetje alles kan, komt bij Live Score Addicts uit. Behalve snel updatende live scores biedt deze app ook uitgebreide info over opstellingen, statistieken en voetbalteams binnen zo’n vierhonderd verschillende competities wereldwijd. Ook heb je toegang tot video’s en interviews en je kunt ‘m zo instellen dat je berichten ontvangt over je favoriete club en bij belangrijke gebeurtenissen. Het enige minpuntje is dat info niet langer dan een dag wordt vastgehouden en je moet natuurlijk uitkijken met je dataverbruik met zoveel fantastische video’s. Dat neemt niet weg dat dit een hele fijne app is om altijd en overal bij de hand te hebben. De app is strak vormgegeven, erg overzichtelijk en dus zeer makkelijk in gebruik. Kortom, dit is dé app voor de echte voetbalfanaat. De Live Score Addicts App is er voor Android en iOS.

Eurosport Live Score
Eurosport is natuurlijk een belangrijke handelsnaam op sportgebied. De Eurosport Live Score app biedt je dan ook updates van meer dan tweehonderd voetbalcompetities met de laatste scores, wedstrijden en uitslagen van je favoriete team, spelers en competitie. Daarnaast kun je met deze app ook vele andere sporten live volgen, zoals tennis, wielrennen en rugby.

De Eurosport Live Score app is makkelijk te gebruiken, razendsnel en erg handig omdat je zelf van alles naar wens kunt instellen, zoals taalkeuze en alerts over je favoriete teams en spelers. Daarnaast biedt de app je heel veel tekstcommentaar, foto’s, video’s, tweets, live-video’s van wedstrijden en nog veel meer. De Eurosport Live Score-app is gratis en momenteel alleen verkrijgbaar voor iPhone, iPad een iPod Touch.

Back To Top