skip to Main Content

WK Voetbal 2018 kwalificaties: Nederland moet ruim winnen van Wit-Rusland

WK Voetbal 2018. Nederland heeft nog twee wedstrijden de kans om een plaats in de play-offs van het WK Voetbal 2018 af te dwingen. De eerste horde is de uitwedstrijd tegen Wit-Rusland, die zaterdag om 20.45 uur op het programma staat.

Het Algemeen Dagblad wist te melden dat Advocaat voor twee opvallende namen zal gaan kiezen in zijn opstelling. Er is namelijk een plaats vrij gemaakt voor verdediger Karim Rekik en aanvaller Ryan Babel. De laatstgenoemde mocht zich voor de eerste keer sinds zes jaar weer melden bij het Nederlands Elftal.

Het nieuwsblad wist ook te melden dat Jeroen Zoet de doelman zal zijn in Wit-Rusland. De sluitpost van PSV krijgt dus de voorkeur boven Jasper Cillessen. De achterhoede zal gevormd worden door Daryl Janmaat, Virgil van Dijk, Daley Blind en dus Rekik.

Op het middenveld is er een plaats voor Tony Vilhena, die de geblesseerde Kevin Strootman vervangt. Verder zal het middenveld bestaan uit Gio Wijnaldum en Davy Pröpper, die uitstekend speelde tijdens de laatste interlandperiode. In de voorhoede zal Babel ondersteund worden door Arjen Robben en Vincent Janssen.

Spannende dagen voor Nederland

Om een tweede plaats in de groep af te dwingen zal Oranje moeten winnen van Wit-Rusland en concurrent Zweden. Daarnaast zal Nederland ook een gat in het doelsaldo moeten dichten. Het beloven dus spannende dagen te worden voor de Oranjefans, die anders na het EK Voetbal 2016 ook het WK Voetbal 2018 aan zich voorbij zien gaan.

Wedden op WK Voetbal 2018

Bookmaker Mr Green heeft Nederland @1.21 aangewezen als de favoriet voor de wedstrijd met Wit-Rusland @13.00. Ook wij verwachten een overwinning van Oranje, en zelfs een ruime. Nederland zal namelijk met minimaal drie doelpunten verschil gaan winnen @2.65. Twee van de doelpunten zullen gemaakt gaan worden door Vincent Janssen @6.00.

Back To Top