skip to Main Content

WK Voetbal 2018: Duitsland kan zich geen misstap permitteren tegen Zweden

WK Voetbal 2018. Regerend wereldkampioen Duitsland staat vanavond voor een erg belangrijke wedstrijd. Na de nederlaag tegen Mexico telt alleen een overwinning. Deze moet behaald worden tegen het stugge Zweden.

Duitsland moet het vanavond doen zonder verdediger Mats Hummels. De speler van Bayern München kwam op de training na een luchtduel verkeerd terecht, waarbij een halswervel verschoof. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid vervangen worden door Niklas Süle. Daarnaast lijkt Joachim Löw een plek in de basiself te reserveren voor aanvaller Mario Gomez.

Zweden wil reputatie waarmaken

Tegenstander Zweden is sterk begonnen aan het WK Voetbal. Het team van Janne Andersson wist het openingsduel tegen Zuid-Korea met 1-0 te winnen. Bij winst kan het Scandinavische land zich plaatsen voor de volgende ronde, wat een luxepositie is. Tevens kunnen de Zweden er eigenhandig voor zorgen dat Duitsland terug naar huis kan.

Andersson weet echter dat het erg lastig gaat worden tegen de regerend wereldkampioen, maar Andreas Granqvist heeft vertrouwen in een goede afloop. “We hebben uitstekende resultaten geboekt tegen hoger ingeschaalde teams. We zijn heel goed in staat om dit soort wedstrijden te winnen”, aldus de oud-verdediger van FC Groningen.

De Vloek van de Wereldkampioen

Mocht Duitsland ook het tweede groepsduel verliezen en uitgeschakeld zijn op het WK Voetbal 2018, dan duurt de Vloek van de Wereldkampioen nog steeds voort. ‘Die Mannschaft’ is dan de vierde regerend Wereldkampioen die sneuvelt in de groepsfase deze eeuw. Frankrijk (2002), Italië (2010) en Spanje (2014) gingen de Duitsers voor.

Wedden op Voetbal

Wil je wedden op de WK wedstrijd tussen Duitsland en Zweden? Dan ben je bij bookmaker Mr Green aan het juiste adres. Een zege voor Die Mannschaft staat genoteerd voor @1.50, terwijl een zege voor Zweden goed is voor een odd van @6.75.

Wij verwachten dat Duitsland zich goed hersteld van de zepert tegen Mexico. Het duel zal met 3-1 gewonnen gaan worden, waardoor een weddenschap ‘handicap Duitsland -1’ tot de mogelijkheden behoort. Wanneer je voor deze bet kiest, krijg je voor iedere ingezette euro er @2.43 terug.

Back To Top