skip to Main Content

WK Voetbal 2018: Alleen winst telt voor Argentinië tegen Nigeria

WK Voetbal nieuws. Argentinië zit dik in de problemen op het WK Voetbal 2018. Het team moet de laatste wedstrijd van Nigeria zien te winnen, want anders kan de vice-wereldkampioen van 2014 al na de groepsfase naar huis.

Het team van sterspeler Lionel Messi begon het WK met een teleurstellend gelijkspel tegen het kleine IJsland. In de tweede groepswedstrijd ging het zelfs nog slechter. Er werd kansloos verloren van Kroatië, dat al zeker is van de achtste finales. Momenteel staat Argentinië op een derde plaats, achter de tegenstander van vanavond: Nigeria. Hierdoor telt alleen een overwinning voor de Argentijnen.

Sampaoli heeft vertrouwen in overwinning

Ondanks het gelijkspel tegen IJsland en de forse nederlaag tegen Nigeria, verwacht Jorge Sampaoli dat Argentinië de achtste finales bereikt in Rusland. De Argentijnse bondscoach denkt zelfs dat zijn team nog ‘gewoon’ mee gaat doen in de strijd voor de wereldtitel.

Het WK begint voor ons nu”, sprak hij in oorlogstaal. “De vorige wedstrijd verliep slecht, zeker ook omdat het voor Messi moeilijk werd gemaakt. Hij kreeg weinig ballen vanuit het middenveld. Dat moet dus beter. En geloof me, in het belang van Argentinië: hij gaat de bal écht een stuk vaker krijgen.”

“Als we nog vijf keer winnen, zijn we wereldkampioen”, vervolgt Sampaoli, die in het verleden nog kort getipt werd als nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal. “Maar daarvoor moeten we vanaf nu wel top zijn. In onze harten, zielen, benen en hoofden.”

Programma WK Voetbal vandaag

Dinsdag 26 juni
Denemarken – Frankrijk 0-0
Australië – Peru 0-2

20.00 uur: Nigeria – Argentinië
20.00 uur: IJsland – Kroatië

Wedden op Voetbal

Bij bookmaker Mr Green is het mogelijk op te wedden op het WK Voetbal 2018. Denk je dat Argentinië er met de zege vandoor gaat, dan keert Mr Green @1.45x je ingelegde bedrag uit. Een overwinning van underdog Nigeria is goed voor een odd van @6.10. Wij verwachten een spannende wedstrijd die uiteindelijk in 2-2 gaat eindigen. Sterspeler Messi @3.65 zal het eerste doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening nemen.

Back To Top