skip to Main Content

Topper tussen Manchester United en Chelsea in Premier League

Engels Voetbal. De wedstrijd van de dag in de Engelse Premier League gaat natuurlijk tussen de ‘voormalig topclubs’ Manchester United en Chelsea, de huidige nummer vier en zes van de ranglijst. Om 17.30 uur wordt er afgetrapt op Old Trafford.

Manchester United, nog steeds onder leiding van Ole Gunnar Solskjaer, moet winnen om uitzicht te houden op een plek in de Champions League. Het gat met Chelsea, dat als vierde wel recht heeft op het kampioenenbal, is slechts drie punten. Het resultaat uit de heenwedstrijd zal vertrouwen geven aan ‘The Red Devils’, die toen met 0-2 wisten te winnen op Stamford Bridge.

Manchester City bij winst koploper

Na de overwinning van concurrent Liverpool op Huddersfield Town, moet Manchester City vandaag opnieuw winnen om de koppositie te behouden. Het team van Josep Guardiola gaat het opnemen tegen Burnley. Dit seizoen stonden deze teams al twee keer eerder tegenover elkaar en beide partijen werden met 5-0 gewonnen door City. Het zou dus geen verrassing zijn als er vanmiddag opnieuw een ruime uitslag op het scorebord staat.

Programma Premier League vandaag

13.00 uur: Leicester City – Arsenal
15.05 uur: Burney – Manchester City
17.30 uur: Manchester United – Chelsea

Wedden op voetbal

Bij bookmaker Mr Green is het mogelijk om te wedden op Engels voetbal. In de topper van de dag is Manchester United @2.65 ligt de favoriet tegenover Chelsea @2.70. Wij verwachten echter dat het duel in een gelijkspel gaat eindigen @3.40. Daarnaast verwachten wij dat Manchester City geen fout maakt tegen Burnley @16.00. Op ‘The Citizens’ staat een odd van @1.16.

Back To Top