skip to Main Content

Neymar maakt rentree in oefenwedstrijd tussen Brazilië en Kroatië

WK Voetbal 2018. Brazilië speelt later vandaag op Anfield een oefenwedstrijd tegen Kroatië. Voor de topfavoriet voor het WK Voetbal 2018 is het de voorlaatste wedstrijd waarin bondscoach Tite formaties en tactieken kan uitproberen.

Sterspeler Neymar gaat vanmiddag zijn eerste speelminuten maken in de voorbereiding op het WK 2018. De duurste speler aller tijden liep eind februari een breuk op in zijn voet, maar is toch tijdig herstelt voor het eindtoernooi in Rusland. Naar alle waarschijnlijkheid begint de aanvaller van PSG wel op de bank. Er is afgesproken met bondscoach Tite dat hij ongeveer 30 minuten in actie komt.  

Costa en Augusto niet in actie

Brazilië moet het in de wedstrijd tegen Kroatië doen zonder Douglas Costa en Renato Augusto. Vleugelspeler Costa kampt met een lichte dijbeenblessure en zal daarom niet in actie komen. Augusto is zelfs achtergebleven in Londen, waar Brazilië zich voorbereid op het WK Voetbal. De middenvelder heeft momenteel nog teveel last van een kniekwetsuur.

Programma oefeninterlands zondag 3 juni

16.00 uur: Albanië – Oekraïne
16.00 uur: Brazilië – Kroatië
17.00 uur: Andorra – Kaapverdië
20.00 uur: Saudi-Arabie – Peru
21.00 uur: Spanje – Zwitserland

Wedden op Voetbal

Bij diverse bookmakers is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op Brazilië tegen Kroatië of op een van de andere wedstrijden die vandaag op het programma staan. Ondanks de afwezigheid van Costa en Augusto wordt Brazilië @1.50 gezien als favoriet voor het treffen met Kroatië @6.50. Wij denken dat de Zuid-Amerikanen winnen dankzij een treffer van Roberto Firmino @2.48.

Daarnaast kijken wij uit naar de wedstrijd tussen Spanje @1.33 en Zwitserland @8.50. De Spanjaarden worden net als Brazilië gezien als favoriet voor de WK-titel. De kampioen van 2010 zal een goede generale kennen tegen het zwakkere Zwitserland en met 3-0 gaan winnen @9.00.

Back To Top