skip to Main Content

Halve finale KNVB Beker 2018: Feyenoord – Willem II en AZ – FC Twente

KNVB Beker Voetbal. Woensdag 28 februari staan de twee halve finales van de KNVB Beker op het programma. Feyenoord speelt in De Kuip tegen Willem II en AZ neemt het in eigen huis op tegen FC Twente.

Voor Feyenoord is de KNVB Beker nog de laatste kans om dit seizoen nog enige glans te geven. De regerend kampioen werd eerder roemloos uitgeschakeld in Europa en staat in de Eredivisie op de vijfde plaats, met maar liefst 23 achterstand op koploper PSV.

De halve finale in eigen huis tegen Willem II zou geen problemen op mogen leveren voor het team van Van Bronckhorst. Eerder dit seizoen was Feyenoord met grote cijfers te sterk voor de Tilburgers: 5-0. Bij rust stond er al een riante 4-0 voorsprong op het scorebord. Het Legioen zal woensdag hopen op een soortgelijke wedstrijd.

Bekerwedstrijden gaan mogelijk niet door

Gezien de koude weersomstandigheden is het nog niet honderd procent zeker dat de bekerwedstrijden ook daadwerkelijk gespeeld worden aanstaande woensdag. De bondsarts van de KNVB heeft eerder deze eeuw namelijk bepaald dat bij temperaturen onder de -15 niet gevoetbald kan worden. Ook voor de supporters is het niet verantwoord om onder deze omstandigheden 90 minuten op de tribune plaats te nemen.

‘’De verwachting is dat de kou geen belemmering zal vormen voor de spelers en/of de velden, maar eventueel wel voor supporters’’, aldus Bram Groot, voorlichter van de KNVB. ‘’Supporters zitten op de tribune nagenoeg stil en ook met hen moet rekening gehouden worden. Vanuit de KNVB is al contact opgenomen met Meteo Consult over de weersverwachting van aankomende woensdag.’’

Programma KNVB Beker woensdag 28 februari

18.30 uur: AZ – FC Twente
20.45 uur: Feyenoord – Willem II

Wedden op KNVB Beker Voetbal

Bij onze bookmakers is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op jouw favoriete team in de halve finale van de KNVB Beker. Een overwinning van Feyenoord op het kleine Willem II @11.50 staat genoteerd voor @1.19. Daarnaast is AZ @1.35 favoriet in de thuiswedstrijd tegen het geplaagde FC Twente @8.00.

Back To Top