skip to Main Content

Eredivisie Voetbal: PSV wacht zware uitwedstrijd tegen Vitesse

Eredivisie Voetbal. Koploper PSV wacht zondag 29 oktober de uitwedstrijd tegen Vitesse. Op papier lijkt het een zware wedstrijd te worden voor PSV. Toch bieden de voorgaande resultaten hoop voor het team van Phillip Cocu.

Ondanks het feit dat Vitesse de laatste jaren tot de subtop behoort, kan het een topploeg als PSV nog niet met regelmaat verslaan in eigen huis. In het Gelredome, dat in 1998 geopend werd, is er namelijk nog nooit gewonnen van de Eindhovenaren.

In totaal slaagde Vitesse er slechts twee keer in om PSV te verslaan. De eerste triomf werd geboekt in 1993. De tweede en tot nu toe laatste thuiszege van Vitesse op PSV dateert uit 1997. Toen werd het 1-0, dankzij een treffer van Arco Jochemsen.

Oud Vitesse-spelers zien kansen tegen PSV

Pierre van Hooijdonk is van mening dat zijn oude club vlug druk moet zeggen. ‘’De kracht van Vitesse ligt voorin. Daar staan Matavz, Linssen en Rashica. Bij PSV is de achterhoede toch echt de zwakste linie. Voorin kan Vitesse PSV pijn doen’’, vertelde de voormalig speler van Vitesse.

Ook Louis Laros is van mening dat Vitesse niet kansloos is tegen de huidige koploper van de Eredivisie. Wel is de middenvelder van mening dat Vitesse gedoseerd moet aanvallen. ‘’PSV is het beste op de counter. Die valkuil ligt echt klaar voor Vitesse.’’

‘’PSV presteert boven verwachting’’, vervolgt Laros. ‘’Nu is er vertrouwen, maar enkele weken geleden zat Phillip Cocu bij wijze van spreken nog op de schopstoel. PSV is dus echt wel kwetsbaar’’

Wedden op Eredivisie Voetbal

Bookmaker Mr Green heeft hoge verwachtingen van koploper PSV. De Eindhovenaren zijn de duidelijke favoriet met een notering van @1.67. Wij verwachten een verrassende zege van Vitesse @4.60. De Arnhemmers zullen, mede dankzij een treffer van oud-PSV’er Tim Matavz @3.00, met 2-1 @14.00 gaan winnen van PSV.

Back To Top