skip to Main Content

Eredivisie voetbal: PSV treft Feyenoord in strijd om titel

Eredivisie Voetbal. Na het puntverlies van vorige week in Heerenveen, moet PSV vandaag in eigen huis weten te winnen van Feyenoord. Een nieuw gelijkspel of zelfs nederlaag brengt Ajax volledig terug in de race om de titel.

PSV-trainer Mark van Bommel liet weten dat hij, ondanks de drie gelijke spelen in 2019, niet veel gaat veranderen aan zijn opstelling. “We gaan door zoals we het seizoen begonnen zijn. Onafhankelijk van resultaten moet je dat altijd doen. Je moet niet het systeem omgooien of een paar spelers ernaast zetten, je moet je spelers houvast bieden.”

Tegenstander Feyenoord is ook bezig aan een wisselvallige periode. Aartsrivaal Ajax werd met 6-2 verslagen in de eigen Kuip, terwijl wedstrijden tegen Excelsior en FC Groningen kansloos verloren gingen. Hierdoor is de derde plek inmiddels in gevaar gekomen, aangezien AZ op twee punten is genaderd.

Een zege op PSV is daarom van groot belang. “We moeten gewoon blijven focussen en deze wedstrijd ook winnen”, aldus Cuco Martina, die gehuurd is van Everton. Volgens de verdediger moeten de Rotterdammers vooral van eigen kwaliteit uitgaan.

Programma Eredivisie vandaag

12.30 uur: ADO Den Haag – Ajax
14.30 uur: FC Emmen – Vitesse
14.30 uur: PSV – Feyenoord
16.45 uur: Willem II – AZ

Wedden op voetbal

Bij Mr Green is het mogelijk om te wedden op Eredivisie voetbal. PSV is favoriet in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Er staat een odd van @1.50 op een zege van de Eindhovenaren. Feyenoord is de grote underdog met een notering van @5.50. Wij verwachten een 2-0 zege voor PSV.

Back To Top