skip to Main Content

Eredivisie topper: PSV is favoriet in uitwedstrijd tegen Feyenoord

Eredivisie voetbal. PSV wacht zondag 2 december een belangrijke uitwedstrijd in de Nederlandse Eredivisie. Om 14.30 uur treedt de koploper namelijk aan tegen Feyenoord, dat als derde staat.

Midweeks kwam PSV nog in actie in de Champions League. Door een 2-1 nederlaag is het team van Mark van Bommel definitief uitgeschakeld in Europa. Toch zal het team moed hebben geput, aangezien er sterk gespeeld werd tegen het grote FC Barcelona.

Fox Sports-analist Kees Kwakman, die zelf in het verleden speelde voor onder andere FC Volendam en FC Groningen, verwacht dat PSV er met de winst vandoor gaat. “Alles gewonnen in de competitie, goede wedstrijd gespeeld tegen FC Barcelona, kunnen druk zetten, kunnen op de counter spelen… Die zijn gewoon te goed voor dit Feyenoord, denk ik.”

Vol gas

Doelman Bijlow weet dat PSV een lastig te kloppen ploeg is en dat Feyenoord alle zeilen bij zal moeten zetten. “Het is een hele stabiele ploeg, die zijn taken goed uitvoert en doet wat het moet doen om wedstrijden te winnen”, zegt Bijlow tegen Feyenoord TV.

“Het hoeft ook niet altijd mooi te zijn, ze hebben ook wel eens in de laatste minuut gewonnen. Je kunt dan zeggen dat het geluk is, maar het kan ook een kwaliteit zijn. Het is zondag aan ons om er 94 minuten lang, met het koppie erbij, vol gas tegenaan te gaan.”

Wedden op voetbal

Mr Green heeft PSV @2.25 aangewezen als favoriet voor het treffen met Feyenoord. De bookmaker verwacht dus dat de Eindhovenaren in staat zijn om te winnen in De Kuip. Wij verwachten zelf een goed optreden van Feyenoord @3.05 en voorspellen een 2-1 zege. Het winnende doelpunt zal gemaakt worden door de verguisde Sam Larsson @9.00.

Back To Top