skip to Main Content

Eredivisie Play-Offs: Eredivisionisten maken zich op voor lastige wedstrijd

Eredivisie Play-Offs. Excelsior en De Graafschap komen zondag 19 mei voor de eerste keer in actie in de play-offs voor handhaving in de Nederlandse Eredivisie. RKC Waalwijk en SC Cambuur zijn de tegenstanders.

Excelsior zal met vertrouwen beginnen aan de play-offs. De laatste twee wedstrijden in de Eredivisie werden namelijk gewonnen door het team van Ricardo Moniz. Bij Heracles stapten de Kralingers met een 4-5 zege van het veld en in eigen huis werd er knap gewonnen van AZ. Ook tegenstander RKC Waalwijk heeft het nodige vertrouwens opgedaan. Dankzij een knappe tweede seizoenshelft plaatsen de Waalwijkers zich voor de play-offs, waar in de eerste ronde werd gewonnen van NEC.

Pikant duel voor De Jong

Het duel tussen SC Cambuur en De Graafschap is vooral een pikant duel voor De Graafschap-trainer Henk de Jong. De oefenmeester maakt na afloop van dit seizoen namelijk de overstap van Doetinchem naar Leeuwarden. Degradatie voor De Graafschap zou voor De Jong dus niet helemaal slecht uitkomen.

Programma Eredivisie Play-Offs

12.15 uur: Go Ahead Eagles – FC Den Bosch
14.30 uur: RKC Waalwijk – Excelsior
16.45 uur: FC Oss – Sparta Rotterdam
20.00 uur: SC Cambuur – De Graafschap

Wedden op voetbal

Bij bookmaker Mr Green is het mogelijk om te wedden op de halve finales van de Eredivisie Play-Offs. Opvallend genoeg zijn Excelsior @2.70 en De Graafschap @2.75 niet aangewezen als favoriet in hun wedstrijd. Deze rol is weggelegd voor RKC Waalwijk @2.30 en SC Cambuur @2.25. Daarnaast zijn ook Go Ahead Eagles @1.85 en Sparta Rotterdam @2.00 favoriet voor hun halve finale.

Back To Top