skip to Main Content

Eredivisie Play-Offs 2018: Roda JC moet scoren tegen Almere City FC

Eredivisie Voetbal. Roda JC staat zondag 13 mei voor een lastige taak tegen het kleinere Almere City FC. Na de 0-0 eindstand in Almere, moeten de Kerkraders in het eigen Parkstad Limburg Stadion tot scoren komen, om degradatie naar de Jupiler League te vermijden.

Roda JC-aanvoerder Adil Auassar maakte zich na afloop van het eerste duel geen enkel moment zorgen over het lot van zijn club. “Zondag gaan we gewoon winnen”, vertelde hij op zelfverzekerde wijze. Wel zal het team van Robert Molenaar dan iets zorgvuldiger met de kansen om moeten gaan.

In het kamp van Almere City FC waren ze erg tevreden met het 0-0 gelijkspel tegen de eredivisionist. Er werd gesproken van een erg goede uitgangspositie. Aanvaller Sylvester van de Water, die in de belangstelling staat van diverse eredivisieclubs, liet weten dat hij met veel vertrouwen uitkijkt naar aanstaande zondag.

“In voorgaande wedstrijden hebben we aangetoond eenvoudig tot scoren te kunnen komen. Ook in de thuiswedstrijd tegen Roda JC hadden we het beste van het spel. Ik ben ervan overtuigd dat we de finale van de play offs gaan behalen”, aldus Van de Water.

Programma Eredivisie Play Offs zondag 13 mei

12.30 uur: De Graafschap – Telstar
14.30 uur: NEC – FC Emmen
16.45 uur: Sparta Rotterdam – FC Dordrecht
20.00 uur: Roda JC – Almere City FC

Wedden op Voetbal

De meeste ogen zullen gericht zijn op het duel tussen Roda JC @1.48 en Almere City FC @5.50. Na de 0-0 van donderdag moet Roda JC in eigen huis tot scoren komen. Wij denken zelf dat Roda JC weinig moeite zal hebben met Almere City FC en via een 2-0 zege @10.00 doorgaat naar de finale van de play-offs.

In de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam @1.28 en FC Dordrecht @9.00 is er nog veel mogelijk, al is Sparta dankzij de 1-2 overwinning in Dordrecht wel de favoriet. De Schapenkoppen moeten winnen en minimaal twee keer scoren om op zijn minst een verlenging uit het vuur te slepen. Wij denken dat Dordrecht hiertoe in staat is en zetten in op een 1-2 zege @21.00 na 90 minuten.

Back To Top