skip to Main Content

Confederations Cup 2017: Groep A en B sluiten groepsfase af

Confederations Cup 2017. Dit weekend komt in groep A en groep B van de Confederations Cup 2017 de groepsfase ten einde. Zaterdag spelen gelijktijdig vanaf 17:00 uur Nieuw – Zeeland tegen Portugal en Mexico tegen Rusland. Zondag beginnen om 17:00 uur de matches van Chili tegen Australië en Duitsland tegen Kameroen.

Groep A: Nieuw – Zeeland – Portugal en Mexico – Rusland

In groep A staat Nieuw-Zeeland er na twee van de drie speelronden kansloos voor met nul punten. Het is al heel wat dat het land in elk geval een goaltje maakte tegen Mexico, want de grote vrees van het land was om af te druipen zonder eenmaal te mogen juichen. Voor Rusland lijkt een zege op Mexico noodzakelijk, want het gastland heeft een slechter doelsaldo en blijft met een onderling gelijkspel dus achter de Mexicanen staan. En dat is een slechte zaak aangezien Portugal vermoedelijk drie punten zal pakken tegen Nieuw-Zeeland.

Portugal hield woensdag vrij makkelijk Rusland van zich af en won door een goal van, wie anders, Cristiano Ronaldo. Rusland probeerde het dan maar met schoten vanaf onmogelijke locaties en vuurde dan ook geen enkele keer echt gevaarlijk of zuiver af. Mexico freewheelde een beetje tegen Nieuw-Zeeland en gaf hen meer ruimte dan strikt noodzakelijk was, maar de magere score 2-1 geeft de verhoudingen niet helemaal juist weer. De Mexicanen spelen in elk geval met meer dadendrang dan de Russen, die op de recente WK’s en EK’s ook al zo vreugdeloos en zonder echte strategie ten tonele verschenen.

Groep B: Chili – Australië en Duitsland – Kameroen

In groep B kan in de slotronde alles nog omgegooid worden. Chili en Duitsland hebben vier punten, Australië en Kameroen staan op een punt. Dat houdt ook in dat Duitsland tegen Kameroen en Chili tegen Australië genoeg hebben aan een gelijkspel en ook met een kleine nederlaag nog wel doelsaldotechnisch weg kunnen komen. Het jonge Duitse team kwam goed voor de dag tegen de fysiek robuust spelende Chilenen (1-1). Australië voetbal met hart en ziel maar mist de hardheid om duels op slot te gooien.

Wedden op Confederations Cup 2017

Mexico staat op @2.40, gelijkspel op @3.25 en Rusland op @2.95 bij 888sport. Denk je dat Rusland sowieso niet wint, pak dan de @1.41 op winst Mexico of gelijkspel. Chili is met @1.36 favoriet tegen Australië dat op @7.50 staat. Gelijkspel noteert @4.90, maar we tippen dat beide teams scoren op @1.78.

Back To Top