skip to Main Content

Champions League voetbal live: Real Madrid – Paris Saint Germain

Champions League Voetbal. Deze week gaat de Champions League weer van start met de achtste finale wedstrijden. Op woensdag 14 februari neemt Real Madrid het op tegen Paris Saint Germain. De aftrap van dit prachtige affiche is 20.45 uur.

‘De Koninklijke’ en PSG stonden in het seizoen 2015/2016 voor het laatst tegenover elkaar in de Champions League. In Groep A eindigde het duel in Spanje in een 1-0 overwinning voor Real Madrid. De return leverde een 0-0 gelijkspel op.

PSG is klaar voor Real Madrid

Trainer Unai Emery denkt dat ‘zijn’ PSG klaar is voor de eerste wedstrijd tegen Real Madrid. De Parijzenaren waren afgelopen weekend met 1-0 te sterk voor Toulouse en dit betekende de zesde overwinning op rij in alle competities. De enige treffer kwam op naam van Neymar.

‘’Ik denk dat we het soort wedstrijd speelden dan we moesten doen, maar het is waar dat het anders zal zijn op woensdag’’, aldus Emery tegenover de Franse media. ‘’Het zal anders zijn als het gaat om verwachtingen en het soort spel dat we zullen spelen, maar ik denk dat het team er klaar voor is.’’

Benzema hopeloos uit vorm

Ook Real Madrid zal met enig vertrouwen uitkijken naar het treffen met PSG. Het team van Zinedine Zidane staat weliswaar op grote afstand van Barcelona, maar afgelopen weekend werd er met 5-2 gewonnen van Real Sociedad. Cristiano Ronaldo was de grote man, hij maakte een hattrick.

Toch zal niet iedereen met plezier terugkijken naar de mooie overwinning van Real Madrid. Karim Benzema werd namelijk, niet voor het eerst, uitgefloten door het eigen publiek. De aanvaller is hopeloos uit vorm en miste kort voor tijd een enorme kans. Gelukkig voor de Fransman nam onder andere Ronaldo het op voor zijn teamgenoot.

Programma Champions League

Dinsdag 13 februari, 20.45 uur:
FC Basel – Manchester City
Juventus – Tottenham Hotspur

Woensdag 14 februari, 20.45 uur:
FC Porto – Liverpool
Real Madrid – Paris Saint Germain

Wedden op Champions League

Ondanks de matige vorm in de Spaanse competitie, wordt Real Madrid @2.43 door de bookmakers toch als favoriet gezien in de achtste finale wedstrijd tegen Paris Saint Germain @2.80. Wij zelf verwachten een spannende wedstrijd in Estadio Bernabeu die uiteindelijk in 1-1 eindigt @7.50.

Back To Top