Mobiel voetbal wedden

William Hill app

Wedden op voetbal. Voetbal is de sport waarop de meeste weddenschappen worden ingezet. Alleen ben je niet altijd in de buurt van je computer op momenten dat je wilt inzetten op een wedstrijd. Gelukkig kan dat tegenwoordig wèl: via je mobiele telefoon die je altijd bij je hebt.

Geen wonder dat wedden via mobiele apparaten steeds populairder wordt. Vooral weddenschappen op voetbal worden steeds vaker afgesloten via mobiele apparaten. Het is ook enorm handig dat je met je toestel in je hand live kunt inzetten op voetbal. Bijvoorbeeld als je naar een voetbalwedstrijd op tv, bij vrienden of in de kroeg kijkt, maar ook terwijl je onderweg bent. Bij een aantal grote bookmakers kun je zelfs live voetbalwedstrijden bekijken op je mobiel als je klant bent, wat natuurlijk een must is voor een echte voetballiefhebber met een veel te druk leven die zelden tijd heeft om thuis op de bank in alle rust een wedstrijd te volgen.

Live streaming voetbal

Als die wedstrijden nog worden uitgezonden via de reguliere kanalen… want veel competities zitten tegenwoordig achter betaalmuren en zenders waar je een duur abonnement op moet nemen. Niet als je jouw mobiele bookmaker slim kiest. De grote bookmakers zoals 888 en Bwin bieden live streams aan van enkele grote landelijke voetbalcompetities, zoals de Premier League, de Spaanse Liga A of de Duitse Bundesliga – om er maar een paar te noemen. Je moet natuurlijk wel je dataverbruik in de gaten houden maar daar staat tegenover dat je voor het kijken niets betaalt als klant. Wel moet je al een account hebben om toegang te krijgen tot de mobiele site of om de app voor jouw type telefoon te kunnen downloaden.

Alle grote bookmakers hebben inmiddels apps en mobiele sites ontwikkeld die hetzelfde bieden als de hoofdsite wanneer die je bezoekt vanaf de PC. De meeste apps zijn voor Android en iPhone/iPad maar ook zijn er speciale apps voor Blackberry en Windows Phone te vinden. Ook kun je precies dezelfde weddenschappen afsluiten op je mobiel. Het grote voordeel is natuurlijk dat je dat nu op iedere willekeurige plaats kunt doen, want je mobiele telefoon heb je altijd bij je. Daarnaast bieden de apps waarmee je op voetbal en andere sporten kunt wedden je een aantal leuke extra’s zoals statistieken, bonussen en razendsnelle toegang. Dat laatste is vooral fijn als je live op voetbal wilt wedden.

Verschillende voetbalweddenschappen op je mobiel

Er gaat veel geld in om in wedden op voetbal en omdat je nu ook mobiel kunt wedden, worden je kansen om leuke bedragen te winnen een stuk groter want je zit er nu nog dichter bovenop. Je kunt op alle soorten voetbalweddenschappen inzetten als op de PC-versie, niet alleen op de overbekende 1×2 waarmee je de winnaar aanwijst, maar ook zijn er weddenschappen waarmee je gokt op het aantal doelpunten in de wedstrijd, het aantal corners, rode kaarten, de exacte einduitslag en natuurlijk kun je ook een voorspelling doen met het inzetten op welke speler er gaat scoren volgens jou. En de echte voetbalkenner die een beetje handig is met het voorspellen van wat er gebeurt in voetbalwedstrijden, kan natuurlijk ook gewoon een mobiele combinatie of stapelweddenschap (accumulator) afsluiten waarmee aanzienlijke bedragen te winnen zijn.

Mobiel wedden voetbal is hier en het is de snelste manier van inzetten op jouw favoriete voetbalweddenschappen. En wie besluit mobiel te gaan, kan bij de meeste bookmakers ook nog eens rekenen op een mooie mobiele welkomstbonus.

mobiel pokeren

WEDDEN NIEUWS