skip to Main Content

Wie wint de ATP World Tour 500 in Hamburg?

ATPVan maandag 16 juli tot en met zondag 22 juli wordt er weer getennist in het grootste tennisstadion van Duitsland, het Rothenbaum Tennis Center. Hamburg is één van de elf ATP 500 stops, waar op gravel zal worden gespeeld. Vele toppers gaan een gooi doen naar de titel en de hoofdprijs van € 216.560, zoals MonfilsFerreroDavydenko en Verdasco. Wie zal er uiteindelijk zegevieren? Laat het zien bij Unibet…vooraf of live.

Nicolas Almagro, de nummer 10 van de wereld, eindigde vorig jaar als tweede en rekende toen af met Verdasco en Mayer. Kan hij dit jaar wel de beker mee naar huis nemen? Gilles Simon zal zijn titel verdedigen. Marin Cilic en Juan Monaco zijn ook mannen om rekening mee te houden. De nummer 15 en 14 van de wereld zullen er alles aan doen om als winnaar bekroond te worden. Juan Monaco won dit jaar al twee ATP titels op gravel en is dus zeker in goede vorm voor de winst.

We hebben ook nog een Nederlandse troef. Robin Haase, nummer 42 van de wereld, won vorig jaar in augustus zijn eerste ATP titel in de 250 series op gravel in Oostenrijk. In 2011 wist hij op grand slams af te rekenen met Verdasco en Monaco. De laatstgenoemde versloeg hij dit jaar ook tijdens de ATP World Tour Masters in Monte Carlo. Kan hij zijn tweede ATP titel winnen? Vandaag om 15.35 speelt hij de eerste ronde tegen Bachinger. 1.65 is de notering voor een overwinning van de Nederlander.

Voorspel jij het maar! Bekijk hier de noteringen. Maak een account aan en ontvang €88 Bonus gratis wedden!

Back To Top