skip to Main Content

Opelka en Schnur in finale ATP-toernooi New York

ATP tennis. Zondag 17 februari om 22.00 uur Nederlandse tijd beginnen Reilly Opelka en Brayden Schnur aan de finale van het ATP-toernooi van New York.

Voor Opelka is het de tweede keer dat hij meedoet aan dit hardcourttoernooi. Vorig jaar reikte hij het tot de kwartfinale, dankzij onder meer een verrassende zege op Jack Sock. Dit jaar heeft de 21-jarige Amerikaan een nieuwe stap gezet met een finaleplaats. Zijn mooiste zege boekte hij in de halve finale, door topseed John Isner te verslaan.

Tegenstander Schnur kwam nog niet eerder op dit toernooi in actie. De Canadees plaatste zich als qualifier voor het hoofdschema en ziet zichzelf nu ineens terug in de finale. Deze week wist Schnur onder andere te winnen van Steve Johnson en Sam Querrey.

Ondanks het feit dat beide heren voor de eerste keer in hun carrière in de finale van een ATP-toernooi staan, lijkt Opelka de meeste kans te hebben op de eindzege. De 21-jarige Amerikaan heeft iets meer bagage en dit gaat hem de titel opleveren in New York.

Monfils wint ATP Rotterdam

Gael Monfils is deze middag de trotse winnaar geworden van het indoortoernooi van Rotterdam. De Fransman was in een spannende finale te sterk voor voormalig winnaar Stan Wawrinka. Op weg naar de finale rekende de 32-jarige Monfils, die vanaf morgen in actie komt op het ATP-toernooi van Marseille, af met David Goffin, Andreas Seppi, Damir Dzumhur en Daniil Medvedev.

Wedden op tennis

Bij bookmaker Mr Green is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op je favoriet in de finale van het toernooi van New York. Denk je dat Opelka er met de overwinning vandoor gaat? Dan keert Mr Green @1.50 uit voor iedere ingelegde euro. De relatief onbekende Schnur is underdog met een odd van @2.60.

Back To Top