skip to Main Content

Wedden Apps voor iPhone & iPad

De iPhone is onverminderd populair en als de eerste en oudste smartphone die op de markt kwam blijft de iPhone natuurlijk ‘the Mother of all Smartphones’. Vanaf het eerste moment verkocht de iPhone als een trein.

Omdat de telefoon van Apple zoveel technologische ontwikkelingen mogelijk maakte, zijn vrijwel alle grote bookmakers meteen op de mogelijkheden ingesprongen die het technologische vernuft van de iPhone hen biedt en zo ontstonden de eerste apps voor mobiel wedden die gaandeweg steeds meer mogelijkheden zijn gaan bieden. Daarin speelt ook mee dat Apple de eerste was die goedkeuring gaf aan bookmakers om gokapplicaties aan te bieden via de App Store.

De iPhone en mobiel wedden bleken voor elkaar te zijn geschapen, de ideale combinatie. De versie op je iPhone verschilt nauwelijks van de webversie, want alles zit er in. En dat geldt nog steeds, ook al zijn er tegenwoordig minstens zoveel Android-toestellen in gebruik en is de Windows-phone bezig met een stevige opmars. Daar komt nog eens bij dat de iPhone-app in het geval van een aantal bookmakers die teveel Flash® gebruiken op hun site, het veel beter doet dan webversie op de Mac en vooral ook veel sneller is.

Vanwege deze ontstaansgeschiedenis is mobiel wedden op een iPhone altijd mogelijk en de apps voor iOS zijn dan ook razendsnel, in één oogopslag overzichtelijk, efficiënt en makkelijk in het gebruik. Nieuwe mogelijkheden voor mobiele toepassingen worden door de meeste bookmakers nog altijd eerst ontwikkeld voor de iPhone – en daarna aangepast voor de rest.

De apps van vrijwel alle grote bookmakers zijn te vinden in de App Store van waaruit je ze op je iPhone kunt downloaden. Als je ze niet meteen tegenkomt, kun je de website van je favoriete bookmaker nakijken waar je negen van de tien keer wel een link kunt vinden naar hun gratis mobiele app – en anders kun je via de browser zelf terecht op hun mobiele site waar je dan al automatisch terechtkomt. Die mobiele site heeft doorgaans dezelfde mogelijkheden als een app of de PC-internetversie van de goksite.

Back To Top