skip to Main Content

Wedden Apps voor Andriod

Android is het mobiele besturingssysteem dat naast iOS het meest populair is. Het is iets jonger dan iOS, het mobiele besturingssysteem van Apple waarmee de revolutie van het mobiele wedden begon. Alle grote bookmakers pakten de mogelijkheid om een mobiele app voor de iPhone te ontwikkelen met beide handen aan en dus waren deze het eerste beschikbaar voor de telefoons van Apple. Android verscheen later op de markt, en inmiddels zijn de apps voor Android hard bezig net zo goed te worden als die voor de iPhone en iPad.

De wereld wordt steeds mobieler en de smartphone wordt voor steeds meer zaken gebruikt. De smartphone blijkt ideaal om te wedden op sport of andere evenementen en de toename van gebruikers van mobiele apps om te wedden en het gebruik van mobiele goksites neemt hard toe.

Steeds meer bookmakers maken dan ook een voor Android geoptimaliseerde versie van hun mobiele app en website en daarvoor wordt gebruik gemaakt van een aantal specifieke mogelijkheden die Android biedt. Android wordt immers door de meeste fabrikanten van smartphones gebruikt en dat betekent dat verschillende modellen verschillende mogelijkheden bieden, en dat is iets waardoor je vooral als gebruiker de boel zo kan instellen dat je met een druk alle interessante apps en de door jouw gekozen inhoud razendsnel onder handbereik hebt. Want als je live wilt wedden op die hattrick die Ronaldo op het punt staat te maken, dan is snelheid en bedieningsgemak alles.

Die snelheid en het gebruikersgemak waardoor je nog eenvoudiger over informatie en statistieken kunt beschikken, is een voordeel van Android waar je veel aan kunt hebben bij het bepalen of en hoeveel je wilt inzetten op een weddenschap, precies omdat je heel makkelijk kunt overzien wat je kansen zijn om iets te winnen – op een Andoid-apparaat gaat dat veel makkelijker en effici├źnter dan bij gebruik van een logge desktopcomputer.

Bovendien bieden veel bookmakers aan hun klanten die van Android gebruik maken een hoop leuke extra voordeeltjes zoals gratis weddenschappen of speciale promoties. Als je nieuw bent en een account aanmaakt vang je al een hele leuke bonus bij vrijwel elke aanbieder van weddenschappen die op de mark is te vinden. Maar als je dan met je Android de app of mobiele site bezoekt, kun je bij veel bookmakers rekenen op nog eens een tweede welkomstbonus.

Snelheid is een voordeel van Android: snel kunnen overzien of een wedstrijd een gokje waard is, geld overmaken en opnemen en je geschiedenis bekijken. Gemak is een ander voordeel. Gemak in het gebruik maar ook gemak omdat je een smartphone altijd bij je hebt. Waar ter wereld je ook bent en ongeacht het moment van de dag kun je altijd inzetten op een weddenschap met je Android-toestel.

Back To Top