skip to Main Content

Beste Mobiel Wedden Apps

Wedden op sport is een steeds populairder tijdverdrijf en dat is niet zo gek, want je kunt er een leuk centje aan overhouden. Met de komst van smartphones wordt wedden op sport nog interessanter omdat je altijd en waar je ook bent een gokje kunt wagen. En om op het meest uitgekiende moment live te kunnen inzetten, is een mobiele app de perfecte manier om er bovenop te zitten.

De ene bookmaker heeft alle online content beschikbaar gemaakt via een app, en andere aanbieders van online weddenschappen heeft verschillende apps voor verschillende delen van de website waar je op sport kunt wedden. Wat zo’n beetje alle bookmakers gemeen hebben, is dat je een leuke welkomstbonus krijgt wanneer je hun app gaat gebruiken – bij de een is dat een paar euro, bij een ander loopt dat op tot enkele tientallen euro’s. Daarnaast heeft elke bookmaker naast een welkomstbonus nog allerlei andere bonussen, acties en aanbiedingen die allemaal hun eigen regeltjes kennen en die al dan niet interessant voor je kunnen zijn.

De grootste bonus betekent niet altijd de beste aanbieding, dus lees eerst onze reviews van verschillende bookmakers door en lees ook hun actievoorwaarden. De bookmakers die wij op deze site bespreken, zijn allemaal gerenommeerde en betrouwbare bedrijven die allemaal al heel lang meedraaien in de wereld van het wedden en door onze ervaring kennen we ze door en door. De meeste mensen die mobiel gaan wedden zijn al bekend met online wedden en hebben al een account bij een bookmaker en zij weten vaak al goed hoe je het beste gebruik kun maken van het ‘gratis geld’ dat ze cadeau krijgen van een bookmaker – want gratis geld is waar een bonus of gratis weddenschappen in feite op neerkomt. Die bonussen kunnen in verschillende vormen worden aangeboden:

Om te beginnen zijn er stortingsbonussen, waarmee je een bedrag toe krijgt om gratis mee te wedden wanneer je voor het eerst een bedrag stort. Ook zijn er bonussen waarvoor je geen bedrag hoeft over te maken en deze zijn speciaal voor nieuwe klanten om de smaak te pakken te krijgen zonder dat je daarbij risico loopt. Soms kun je een bonus claimen door een ‘betting token, een code, in te vullen of door een betting voucher in te leveren. Deze laatste twee zijn vrijwel altijd voor nieuwe klanten en zijn vaak maar kort geldig. Voor bestaande klanten hebben enkele bookmakers een ‘reload bonus’, ofwel je krijgt een gratis extra bedragje om mee te wedden, maar waar je soms ook eerst een bepaald bedrag voor moet inzetten voordat je ‘gratis geld’ is vrijgegeven. Je moet er een beetje handigheid voor hebben om te kunnen profiteren van je gratis weddenschappen, en één ding scheelt: door te spelen met geld dat je cadeau krijgt, kun je in ieder geval nooit verliezen.

Back To Top