Mobiel Poker spelen

Mobiel Poker

Poker spelen op je mobiel is niet alleen handig omdat je altijd kunt aanschuiven aan een tafel, ongeacht waar je bent. Mobiele Poker Apps hebben tegenwoordig dezelfde features als hun grote broer online, alleen zijn de apps vaak een stuk sneller. Een mobiele poker app kan ook handig zijn als je aan een pokertoernooi wilt meedoen maar net te laat thuis dreigt te komen. Kortom, het is tijd om er eens een aantal uit te lichten en te kijken wat verschillende mobiele poker apps je te bieden hebben.

Party Poker

Party Poker is de allergrootste aanbieder van online poker en de mobiele poker app biedt dan ook een uitstekende app aan die alles biedt wat je als pokerliefhebber kunt wensen. Via de mobiele app van Partypoker heb je toegang tot vele honderden pokertafels, je kunt geld overmaken en opnemen, je pokergeschiedenis bekijken, en je kunt kiezen uit alle mogelijke varianten van het pokerspel die Partypoker biedt. De app is echt razendsnel en voor liefhebbers van Fastforward poker is dat natuurlijk ideaal De Partypoker mobiele poker app is er voor Android en voor iPhone, iPad en iPod en werkt op 3G, 4G en wifi-netwerken dus kun je de app altijd en overal gebruiken.

Als je al een account hebt bij Partypoker, kun je meteen inloggen, maar je kunt ook een account aanmaken via de app. Via de Quick Seat Lobby zit je met een paar tikken aan een tafel en kun je poker spelen: om cash of om speelgeld. Kies het spel dat je wilt spelen en tik vervolgens op ‘Play Now’ en je zit meteen aan tafel, klaar om te spelen.

888 Poker

888poker heeft een ‘Real Money’ poker-app ontwikkeld voor Android en voor iPhone en iPad die je in staat stelt waar dan ook en wanneer je maar wilt poker te spelen. De apps zijn veilig en je kunt ook nog eens een leuke welkomstbonus meepakken als je nieuw bent bij 888 en een account aanmaakt nadat je de app hebt geïnstalleerd. Als je al lid bent, log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Bij 888poker zit je met een klik aan tafel en kun je gaan spelen. Je speelt tegen spelers die of via hun mobiel of via de vaste computer zijn verbonden.

Met de app kun je Texas Hold’em spelen voor cash en ook schuif je meteen aan voor een Sit & Go. Oefenen kan ook met de Practice Play Poker games. Je kunt zelf je avatar instellen en de spelomgeving ziet er gelikt uit. Ook de aangepaste ‘lobby’ is makkelijk want je hebt maar twee keuzes: Beginner of Quick Seat. Beginner heeft een beperkt aantal mogelijkheden en als je Quick Seat kiest, heb je extra keuzemogelijkheden. Wat ook erg handig kan zijn, is dat je met de 888poker-app voor Android ook meteen toegang hebt tot 888sport waar je een weddenschap op je favoriete team kunt inzetten.

Unibet Poker

Unibet is een van die bedrijven die de laatste tien jaar is uitgegroeid tot een gigant op het gebied van wedden, casinospellen en poker. Vooral op dat laatste gebied hebben ze enorm veel geïnvesteerd – en met succes. Unibet groeide uit tot één van de meest populaire pokersites ter wereld en nu heeft Unibet ook een mobiele Android-app waarmee je Texas Hold’em kunt spelen. Inloggen doe je met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord, vervolgens kies je jouw inzet of het Buy-in level, en je kunt meteen gaan spelen. Deze app is van allemaal de meest overzichtelijke en zeer vriendelijk aan je ogen – wat natuurlijk een must is op een mobiele telefoon – en daarmee is deze app een echte aanrader – tenminste, als je over een Android-toestel beschikt, want voor de iPhone en iPad bestaat er nog geen Unibet Poker-app op dit moment.

mobiel wedden op voetbal

WEDDEN NIEUWS