skip to Main Content

Live Wedden met bookmaker apps

Live Kijken en Live Wedden met de app van je favoriete Nederlandse bookmaker. Inzetten op sport met een app op je telefoon of tablet is de ideale manier om te wedden terwijl een wedstrijd in volle gang is. Je mobiel heb je immers altijd bij de hand! Live wedden via je mobiel biedt je daarnaast nog een aantal andere voordelen, zoals live streams en statistieken die je met één klik bij de hand hebt – waar je ook bent!

Stel je voor: je favoriete voetbalclub speelt de wedstrijd van het jaar en je zit vast in een trein of in de file. Een live stream vinden op je mobiel valt niet mee en je bent er zeker van dat je al weet wat de uitslag zal worden – en eigenlijk durf je daar best een mooi bedrag op in te zetten! Alleen is de wedstrijd al voorbij eer je in de buurt van je PC bent en dus ben je te laat om nog te wedden op de wedstrijd en als je mazzel hebt is er laat op de avond nog ergens een korte samenvatting van de wedstrijd te zien…

live wedden

Live wedden via een app op je mobiel

De oplossing van je probleem is simpel en heet live wedden via je mobiel. Elke bookmaker biedt dat aan en bovendien is hun technologische kennis is inmiddels zo goed dat ze hun klanten naast wedden ook live streams van sportwedstrijden kunnen aanbieden via hun mobiele site of apps. En dat doen ze dan ook!

Iedere grote aanbieder van sportweddenschappen heeft rechten gekocht voor een aantal belangrijke Europese en internationale voetbalcompetities, De ene biedt livestreams van de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League aan, een ander heeft Primera División of Braziliaans topvoetbal maar natuurlijk zijn er ook livestreams van vele andere sporten, zoals ijshockey, basketball en darts. Zo wordt live wedden een heel stuk interessanter en spannender.

Alle informatie die jij nodig bent

Bovendien krijg je live-updates en kun je meteen nakijken hoeveel doelpunten Cristiano Ronaldo gemiddeld scoort per wedstrijd, of, hoe vaak Michael van Gerwen won van Gerwyn Price of, hoe vaak Nederland won van Frankrijk tijdens een WK Voetbal, en welke coureur afgelopen seizoen de GP van Monaco won: zo bepaal je eenvoudig wat je kansen zijn en hoeveel je wilt inzetten terwijl de strijd al in volle gang is. Je weet dat die negendarter gaat komen!

Het enige dingen die je nodig hebt zijn: een mobiel toestel met internetverbinding, een spelersaccount bij de bookmaker van jouw keuze en een geldbedrag dat je hebt daarop hebt overgemaakt. Vervolgens kun je de app downloaden en bij enkele bookmakers kun je via hun mobiele site inloggen. Iedere bookmaker biedt je een leuke welkomstbonus aan als je helemaal nieuw bent. Bovendien bieden enkele bookmakers al hun klanten die beginnen met mobiel wedden ook eens een leuke, extra bonus aan.

Dubbel Spannend

Live wedden op sport via je telefoon geeft het kijken naar sport een extra dimensie en je kunt er bovendien een leuk bedrag aan overhouden door snel in te haken op de laatste ontwikkelingen in een wedstrijd. Een sportevenement is twee keer zo spannend als normaal wanneer zowel jij én je favoriete club of sporter kunnen winnen. Of je nu op de bank zit te kijken naar de Champions League, of vastzit in een vertraagde trein of met bekenden in de kroeg, bij je schoonouders op verjaardagsvisite, op het strand of in de rij voor de kassa in de supermarkt: live wedden kan altijd en overal.

Tips voor live wedden

De sleutel tot live wedden is goed opletten. Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar blijf altijd gefocust op de wedstrijd. Zoek naar trends bij spelers, zoals slecht spelen, goed spelen of misschien het maken van fouten die kunnen leiden tot blessures of kaarten en daarmee effect hebben op de prestaties van hun team. Dit zijn allemaal factoren zijn die de uitkomst van een wedstrijd kunnen beïnvloeden.

Onthoud dat wedden tijdens het spel om snelheid draait. je moet snel denken. Waarom zou je daarom niet een paar ‘wat als’-weddenschappen voorbereiden voor het geval dat, dan ben je er als eerste bij en geniet je van optimale odds. Natuurlijk zet je er geen geld op voordat het zich aandient, maar dan is de kans op flinke winst best groot.

De sleutel tot een goede voorbereiding, en dit geldt ook voor weddenschappen vóór de wedstrijd, is natuurlijk om je huiswerk goed te doen. Kijk naar blessures en recente vormen, en doe je onderzoek naar wanneer teams het goed doen op bepaalde tijden in de wedstrijd of bijvoorbeeld welke golfers op de eerste dag langzaam uit de startblokken komen en dan sterk eindigen. Onthoud ten slotte dat de favorieten niet voor niets de favorieten zijn.

De bookmakers zijn niet gek en weten hoe ze de laagste prijzen kunnen bieden voor de best presterende sporters en teams, die dus ook de grootste kans maken om te winnen. Zet dus in op de favorieten, juist als ze achterop raken. Als Michael van Gerwen de eerste set in een dartswedstrijd verliest, is de kans groot dat hij aan het einde toch wint.

Dezelfde theorie zou bijvoorbeeld van toepassing zijn op Rafael Nadal bij een partijtje tennis, vooral als hij op gravel speelt. Op deze manier kunnen de kansen op deze verder laaggeprijsde favorieten een beetje afnemen, waardoor er juist meer waarde overblijft en  die kun jij als gokker goed gebruiken.

Back To Top