skip to Main Content

Live wedden met bookmaker apps

Wil je live wedden op sport, dan mogen de beste bookmaker apps niet op je mobiel ontbreken. Met je telefoon op zak ben je immers altijd in staat om snel in te zetten, waar je ook bent. Je kan de laatste statistieken raadplegen en bovendien in veel gevallen de wedstrijd live via een stream volgen. Lees verder en ontdek wat live wedden apps te bieden hebben.

live wedden

Live wedden met bookmakers app

Stel je voor: je favoriete club speelt de wedstrijd van het jaar en je zit vast in een trein of in de file. Een live stream vinden op je mobiel valt niet mee en je had een paar mooie weddenschappen in gedachten waarop je eigenlijk best een mooi bedrag op durfde in te zetten. Alleen is de wedstrijd al voorbij eer je in de buurt van je computer bent en dus ben je te laat om nog te wedden op de wedstrijd. Als je mazzel hebt is er laat op de avond nog ergens een korte samenvatting van de wedstrijd te zien…

De oplossing van je probleem is simpel: live wedden via je mobiel. Elke bookmaker biedt dat aan, zowel op de website als in hun betting apps. Bovendien kun je in veel gevallen de wedstrijd nog live stream kijken ook.

Live stream sport kijken

Grote bookmakers hebben rechten om een aantal belangrijke Europese en internationale voetbalcompetities uit te zenden. De ene bookie biedt livestreams van de Bundesliga en de Premier League aan, een ander heeft La Liga of Braziliaans topvoetbal. Maar natuurlijk zijn er ook streams van heel wat andere sporten: ijshockey, tennis, basketbal, darts etc. Zo wordt live wedden op mobiel een heel stuk interessanter en spannender.

Opties live wedden apps

Per bookmaker kunnen de In Play mogelijkheden wisselen. In de beste wedden op voetbal app heb je bijvoorbeeld naast het aanwijzen van de winnaar en het aantal goals, ook de mogelijkheid om in te zetten op wie er gaat scoren, de eerstvolgende kaart pakt, een schot op doel heeft enzovoorts. Daarnaast kan je live voorspellen of er in de komende minuten een hoekschop, ingooi of strafschop wordt toegekend.

Alle In-Play informatie die jij nodig bent

Met live wedden in een app krijg je voortdurend live updates en kun je zien hoeveel doelpunten spelers als Memphis, Haller of Lukaku gemiddeld scoren per wedstrijd, hoe vaak Michael van Gerwen won van Gerwyn Price, hoe vaak Oranje won van Frankrijk tijdens een WK en welke coureur afgelopen seizoen de Formule 1 GP van Monaco won. Zo bepaal je eenvoudig wat je kansen zijn en hoeveel je wilt inzetten terwijl de strijd al in volle gang is.

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een mobiel, internetverbinding en een bookmakersaccount met wat geld daarop. Vervolgens kun je bijvoorbeeld de beste wedden op darts app downloaden en aan de slag met het live gokken op sportwedstrijden. Iedere bookmaker biedt je een leuke welkomstbonus aan als je helemaal nieuw bent. Daar bovenop zijn er enkele bookmakers die een extra bonus geven als je start met wedden via de app.

Tips voor live wedden

Belangrijk bij het live wedden is goed opletten. Dat klinkt misschien voor de hand liggend, maar blijf altijd gefocust op de wedstrijd. Zoek naar trends bij spelers, zoals slecht spelen, goed spelen of misschien het maken van fouten die kunnen leiden tot blessures of kaarten en daarmee effect hebben op de prestaties van hun team. Dit zijn allemaal factoren zijn die de uitkomst van een wedstrijd kunnen beïnvloeden.

Voorbereiding

Onthoud dat wedden tijdens het spel om snelheid draait. Je moet met In-Play betten snel denken. Waarom zou je daarom niet een paar ‘wat als’-weddenschappen voorbereiden voor het geval dat, dan ben je er als eerste bij en geniet je van optimale odds. Natuurlijk zet je er geen geld op voordat het zich aandient, maar doet de gelegenheid zich voor dan is de kans op mooie winst best groot.

Een goede voorbereiding, en dit geldt ook voor pre-match weddenschappen, betekent natuurlijk wat huiswerk doen. Kijk naar blessures en recente vorm, doe onderzoek naar wanneer teams het goed doen op bepaalde momenten in een wedstrijd. En ga bijvoorbeeld ook na welke golfers op de eerste dag van een toernooi langzaam uit de startblokken komen en dan sterk eindigen. Onthoud ten slotte dat de favorieten niet voor niets de favorieten zijn.

Live odds favorieten bij achterstand

De bookmakers zijn niet gek en weten hoe ze de laagste prijzen kunnen bieden voor de best presterende sporters en teams – die dus ook de grootste kans maken om te winnen. Zet dus in op de favorieten, juist als ze achteropraken. Als Michael van Gerwen de eerste set in een dartswedstrijd verliest, is de kans groot dat hij aan het einde toch wint.

Dezelfde theorie zou bijvoorbeeld van toepassing zijn op Rafael Nadal bij een partij tennis, vooral als hij op gravel speelt. Op deze manier kunnen de kansen op deze verder laaggeprijsde favorieten een beetje afnemen, waardoor er juist meer waarde overblijft en die kun jij als bettor goed gebruiken.

Live wedden op kaarten en corners

Voor het live wedden op voetbal zou je nog kunnen onthouden dat als een favoriet achter komt te staan, de kans op veel corners groot is. Het team dat voor staat zal defensiever gaan spelen en proberen vanuit de omschakeling gevaarlijk te worden. Het favoriete team zal vaker balbezit hebben en in de 16 van de tegenstander spelen. Heel wat corners zijn vaak het gevolg.

Kijk verder goed wie er solliciteert naar een kaart. Heeft een speler al de nodige overtredingen gemaakt, check dan de odds. Inzetten is handig voor de bewuste spelers een preek van de scheidsrechter krijgt. De noteringen kunnen dan rap dalen.

In Play wedden app: dubbel spannend

Live wedden op sport via je smartphone geeft het kijken naar sport een extra dimensie en je kunt er bovendien een leuk bedrag aan overhouden door snel in te haken op de laatste ontwikkelingen in een wedstrijd. Bovendien is het gebruik van de cash out functie bij het In-Play betten mogelijk.

Wanneer zowel jij én je favoriete club of sporter kan winnen, wordt een sportevenement twee keer zo spannend. Of je nu op de bank zit te kijken naar de Champions League, vastzit in een vertraagde trein, met bekenden in de kroeg, bij je schoonouders op verjaardagsvisite, op het strand of in de rij voor de kassa in de supermarkt: live wedden kan altijd en overal.

Back To Top