Mobiel Live Wedden

live wedden

Live Kijken en Live Wedden bij 888sport Live inzetten op sport met je mobiele telefoon of tablet is de ideale manier om te wedden terwijl een wedstrijd in volle gang is. Je mobiel heb je immers altijd bij de hand! Live wedden via je mobiel biedt je daarnaast nog een aantal andere voordelen, zoals livestreams en statistieken die je met een duimklik bij de hand hebt – waar je ook bent!

Stel je voor: je favoriete voetbalclub speelt de wedstrijd van het jaar en je zit vast in een trein of in de file. Een live stream vinden op je mobiel valt niet mee en je bent er zeker van dat je al weet wat de uitslag zal worden – en eigenlijk durf je daar best een mooi bedrag op in te zetten! Alleen is de wedstrijd al voorbij eer je in de buurt van je PC bent en dus ben je te laat om nog te wedden op de wedstrijd en als je mazzel hebt is er laat op de avond nog ergens een korte samenvatting van de wedstrijd te zien…

Live wedden via je mobiel

De oplossing van je probleem is simpel en heet live wedden via je mobiel. Elke bookmaker biedt dat aan en bovendien is hun technologische kennis is inmiddels zo goed dat ze hun klanten naast wedden ook live streams van sportwedstrijden kunnen aanbieden via hun mobiele site of apps. En dat doen ze dan ook!

Iedere grote aanbieder van sportweddenschappen heeft rechten gekocht voor een aantal belangrijke Europese en internationale voetbalcompetities, De ene biedt livestreams van de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League aan, een ander heeft Primera División of Braziliaans topvoetbal maar natuurlijk zijn er ook livestreams van vele andere sporten, zoals ijshockey, basketball en darts. Zo wordt live wedden een heel stuk interessanter en spannender.

Alle informatie die jij nodig bent

Bovendien krijg je live-updates en kun je meteen nakijken hoeveel doelpunten Cristiano Ronaldo gemiddeld scoort per wedstrijd, of, hoe vaak Michael van Gerwen won van Phil Taylor, of, hoe vaak Nederland won van Frankrijk tijdens een WK Voetbal, en welke coureur afgelopen seizoen de GP van Monaco won: zo bepaal je eenvoudig wat je kansen zijn en hoeveel je wilt inzetten terwijl de strijd al in volle gang is. Je weet dat die negendarter gaat komen!

Het enige dingen die je nodig hebt zijn: een mobiel toestel met internetverbinding, een spelersaccount bij de bookmaker van jouw keuze en een geldbedrag dat je hebt daarop hebt overgemaakt. Vervolgens kun je de app downloaden en bij enkele bookmakers kun je via hun mobiele site inloggen. Iedere bookmaker biedt je een leuke welkomstbonus aan als je helemaal nieuw bent. Bovendien bieden enkele bookmakers al hun klanten die beginnen met mobiel wedden ook eens een leuke, extra bonus aan.

Dubbel Spannend

Live wedden op sport via je telefoon geeft het kijken naar sport een extra dimensie en je kunt er bovendien een leuk bedrag aan overhouden door snel in te haken op de laatste ontwikkelingen in een wedstrijd. Een sportevenement is twee keer zo spannend als normaal wanneer zowel jij én je favoriete club of sporter kunnen winnen. Of je nu op de bank zit te kijken naar de Champions League, of vastzit in een vertraagde trein of met bekenden in de kroeg, bij je schoonouders op verjaardagsvisite, op het strand of in de rij voor de kassa in de supermarkt: live wedden kan altijd en overal.

mobiel pokeren

WEDDEN NIEUWS