skip to Main Content

Premier League Darts: Van Barneveld – Cross en Van Gerwen – Gurney

Premier League Darts 2018. Raymond van Barneveld staat donderdag 22 februari een erg belangrijke wedstrijd te wachten in de Premier League Darts. ‘Barney’ moet winnen van Rob Cross om aansluiting te houden bij de top vier in de ranglijst.

De Hagenaar begon met een gelijkspel tegen Daryl Gurney en een overwinning op Mensur Suljovic. Vorige week ging Van Barneveld echter onderuit tegen Simon Whitlock, waardoor hij al een kleine achterstand heeft op de koppositie.

Daarom staat er in dit stadium al enige druk op de wedstrijd tegen wereldkampioen Cross. De Engelsman kende op zijn beurt een dramatisch begin in de Premier League, maar pakte vorige week zijn eerste punten door te winnen van Peter Wright. Mocht ‘Voltage’ ook deze week winnen, dan klimt hij over Van Barneveld heen op de ranglijst.

Van Gerwen treft nieuwkomer Gurney

Naast Van Barneveld komt ook Michael van Gerwen in actie tijdens de vierde speelronde in deze dartscompetitie. De huidige nummer één van de wereld gaat het opnemen tegen World Grand Prix 2017-winnaar Gurney.

‘Mighty Mike’ speelde vorige week een erg sterke wedstrijd tegen Gary Anderson. De Schot werd in een fantastische wedstrijd getrakteerd op een 7-3 nederlaag. Tegenstander Gurney kwam op zijn beurt met 5-1 voor tegen Gerwyn Price, maar speelde uiteindelijk met 6-6 gelijk.

Nieuwkomer ‘Superchin’ heeft hierdoor nog niet één keer gewonnen. De Engelsman is van mening dat hij nog niet zijn supervorm te pakken heeft, die hij wel nodig heeft om het Van Gerwen moeilijk te gaan maken. Het beloofd dus een interessante avond te gaan worden.

Programma Premier League Darts 22 februari

20.15 uur: Michael Smith – Simon Whitlock
20.50 uur: Gerwyn Price – Mensur Suljovic
21.25 uur: Michael van Gerwen – Daryl Gurney
22.00 uur: Raymond van Barneveld – Rob Cross
22.35 uur: Gary Anderson – Peter Wright

Wedden op Premier League Darts 2018

Bij onze bookmakers is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op jouw favoriet in deze speelronde van de Premier League Darts. Een overwinning van Van Gerwen op Gurney @9.50 staat genoteerd voor @1.22. Daarnaast is wereldkampioen Cross @1.80 de favoriet in zijn wedstrijd tegen ‘onze’ Van Barneveld @3.55.

Back To Top