skip to Main Content

PDC WK Darts 2019: Michael van Gerwen treft Max Hopp

Zaterdag 22 december komt Michael van Gerwen voor de tweede keer in actie op het PDC WK Darts. De huidige nummer één van de wereld speelt om 22.45 uur tegen Max Hopp uit Duitsland.

‘Mighty Mike’ speelde vorige week zaterdag zijn eerste wedstrijd, die met 3-0 in sets werd gewonnen. Voor Hopp is het de tweede keer dit WK dat hij een Nederlander treft. Zijn vorige wedstrijd speelde hij namelijk tegen Danny Noppert.

Gezien zijn staat van dienst is Van Gerwen natuurlijk de grote favoriet. Drie keer eerder speelde de Nederlander tegen de 22-jarige Hopp. Al deze wedstrijden werden zonder problemen gewonnen door onze landgenoot.

Wattimena – Anderson

Naast Van Gerwen komt ook Jermaine Wattimena vanavond in actie. ‘Shotgun’ gaat de tweede avondpartij spelen tegen Gary Anderson, één van de grote favorieten voor de titel in Londen.

Wattimena kwam vorige donderdag voor de eerste keer in actie in ‘Ally Pally’. Deze wedstrijd won hij met 3-0 van Michael Barnard. De 48-jarige Anderson won zijn eerste wedstrijd met 3-1 in sets van Kevin Burness. Gezien de onderlinge ontmoetingen zal het een lastige klus gaan worden voor Wattimena. De twee eerdere wedstrijden gingen namelijk verloren tegen Anderson.

Programma WK Darts zaterdag 22 december

20.15 uur: Ryan Searle – William O’Connor
21.30 uur: Gary Anderson – Jermaine Wattimena
22.45 uur: Michael van Gerwen – Max Hopp

Wedden op darts

Bij bookmaker Mr Green is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op het WK Darts. Wattimena wordt gezien als underdog in zijn partij tegen WK favoriet Anderson @1.08. Een zege van Wattimena staat genoteerd voor @8.00. Daarnaast is ‘MvG’ @1.07 de grote favoriet in zijn wedstrijd tegen Hopp @9.00

Back To Top