skip to Main Content

PDC WK Darts 2018: Michael Smith favoriet tegen Steve Lennon

PDC WK Darts 2018. Michael Smith, de huidige 13 van de wereld, komt woensdag 20 december voor de eerste keer in actie tijdens het WK Darts 2018. Om 21.00 uur Nederlandse tijd gaat de 27-jarige darter spelen tegen Steve Lennon.

Smith begint vanavond aan zijn zevende opeenvolgende WK. Zijn beste prestatie tot nu toe bereikte hij in 2016. Destijds schopte de Engelsman het tot de kwartfinale, waarin hij verloor van Raymond van Barneveld. Vorig jaar werd Smith in de derde ronde uitgeschakeld door James Wade.

Tegenstander Lennon maakte aan het begin van dit jaar de overstap van de BDO naar de PDC. Hij verdiende een Tour Card en wist in het eerste jaar al te plaatsen voor het PDC WK. Daarnaast kwam de 24-jarige Ier in actie op de TV-toernooien Grand Slam of Darts, UK Open en Players Championship Finals. Lennon heeft dus al bewezen dat hij een speler is om rekening mee te houden.

Van Barneveld te sterk voor North

Van Barneveld heeft zich gisteren voor de tweede ronde geplaatst op het PDC WK. De voormalig wereldkampioen was veel te sterk voor Richard North. ‘Barney’ won zijn partij met 3-0 in sets.

De 50-jarige Hagenaar gaat in de tweede ronde spelen tegen Kyle Anderson. ‘The Original’ won in de eerste ronde van Peter Jacques. Hiermee zet Anderson zijn goede vorm voort. Eerder dit jaar wist hij de Auckland Darts Masters te winnen en hij gooide een 9-darter tegen Michael van Gerwen op de European Championships.

Programma WK Darts 2018

20.00 uur: Xiao Chen Zong – Bernie Smith (voorronde)
21.00 uur: Michael Smith – Steve Lennon
22.00 uur: Simon Whitlock – Martin Schindler
23.00 uur: Justin Pipe – Zong / Smith

Wedden op PDC WK Darts 2018

Bookmaker MrGreen verwacht dat Smith @1.40 zonder problemen te tweede ronde zal bereiken ten koste van Lennon @3.00.

Wij verwachten ook een zege van ‘Bully Boy’ en wel met 3-0 in sets @3.50. Daarnaast verwachten wij overwinningen van voorronde speler Smith @1.17 en de ervaren Whitlock @1.31.

Back To Top