skip to Main Content

Michael van Gerwen dichtbij nieuwe titel The Masters

The Masters 2019. Michael van Gerwen is nog twee overwinningen verwijderd van een nieuwe titel op The Masters. De Nederlander speelt vanavond eerst zijn halve finale tegen Dave Chisnall.

Van Gerwen bereikte de laatste vier dankzij een eenvoudige overwinning op Mensur Suljovic. De Oostenrijker werd met 10-5 aan de kant gezet. Chisnall plaatste zich voor de halve finale dankzij een zege op Stephen Bunting, die de plaats innam van de geblesseerde Gary Anderson.

Voor ‘MvG’ en Chisnall is het de eerste ontmoeting van het jaar. In 2018 stonden de twee topspelers vijf keer tegenover elkaar en alle ontmoetingen werden gewonnen door Van Gerwen. Ook voor deze ontmoeting is de Nederlander de gedoodverfde favoriet.

Wedden op darts

Bij bookmaker Mr Green is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de halve finale tussen Van Gerwen en Chisnall. Aangezien ‘Mighty Mike’ de grote favoriet is, is het niet heel lucratief om alleen in te zetten op een zege voor de Nederlander. Interessanter is het om een weddenschap te plaatsen op bijvoorbeeld de uitslag die je verwacht of op het aantal 180ers of hoogste check-out.

Back To Top