skip to Main Content

Grand Slam of Darts 2017: Wright – Durrant en Anderson – Suljovic

Grand Slam of Darts. De Grand Slam of Darts is op weg richting het finaleweekend. Vanavond, vrijdag 17 november, staan de eerste kwartfinales op het programma. We zien onder andere Peter Wright en Gary Anderson in actie.

Gisteren stonden de laatste tweede ronde partijen op het programma, waarbij Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld in actie kwamen. ‘MvG’ was op overtuigende wijze met 10-3 te sterk voor Steve Lennon. Van Barneveld, die voor de tweede keer opa is geworden, ging in een spannende wedstrijd met 10-7 onderuit tegen Rob Cross.

‘Voltage’ zet hiermee zijn indrukwekkende reeks van deze jaargang door en krijgt op zaterdag een herkansing tegen Van Gerwen. ‘’Ik ben erg blij met deze overwinning’’, vertelde Cross. ‘’Ik voel me steeds meer comfortabel op het podium en ben verheugd dat ik onder druk goed kan presteren. Ik heb geleerd van de voorgaande wedstrijden tegen Michael en hoop dat ik hem zaterdag wel kan verslaan.’’

Programma vrijdag 17 november

De eerste kwartfinale van de 2017 editie gaat tussen Wright en Glen Durrant van de BDO. Deze partij stond ook in de groepsfase op het programma en werd toen verrassend met 5-2 gewonnen door de huidige Wereldkampioen van de BDO. ‘Snakebite’ zal vanavond dus uit zijn op revanche en willen laten zien dat de top van de PDC een hoger niveau hanteert in vergelijking tot ‘het kleine broertje’.

Aansluitend staat de tweede kwartfinale op het programma. Gary Anderson gaat het in deze wedstrijd opnemen tegen Mensur Suljovic. Als beide heren hun niveau van de voorgaande wedstrijden halen, dan wordt het smullen. Anderson versloeg in de tweede ronde Michael Smith, terwijl Suljovic op zeer overtuigende wijze te sterk was voor Berry van Peer uit Nederland.

Wedden op Grand Slam of Darts

Bookmaker Mr Green heeft duidelijk een voorkeur voor de twee Schotse spelers. Wright @1.46 en Anderson @1.40 zijn namelijk duidelijk favoriet voor hun wedstrijd. Toch sluiten wij een verrassende overwinning van Durrant @2.75 en Suljovic @3.00 niet bij voorbaat uit. Het beloven in ieder geval twee spannende wedstrijden te worden.

Back To Top