skip to Main Content

German Darts Grand Prix: Van Gerwen treft Ratajski in eerste wedstrijd

PDC Darts. Michael van Gerwen komt op eerste paasdag voor de eerste keer in actie tijdens de German Darts Grand Prix in München. De nummer één van de wereld treft de taaie Krzysztof Ratajski.

‘Mighty Mike’ en Ratajski stonden nog niet eerder tegenover elkaar op een PDC evenement. Gezien het grote niveauverschil zal Van Gerwen wel als torenhoge favoriet worden gezien. Afgelopen donderdag verpulverde hij Rob Cross nog, om zo de koppositie in de Premier League weer over te nemen.

Noppert kansloos onderuit

Naast Van Gerwen kwam ook Danny Noppert in actie tijdens dit Eurotour toernooi. ‘Noppie’ moest in de tweede ronde aantreden tegen Stephen Bunting, maar ging kansloos onderuit. Het werd namelijk 6-1 voor de voormalig wereldkampioen bij de BDO. Daarnaast verloren ook Ian White en Jonny Clayton van lager geklasseerde spelers.

Programma zondag 21 april avondsessie

Vanaf 19.15 uur: Max Hopp v Keegan Brown
Michael van Gerwen v Krzysztof Ratajski
Rob Cross v Michael Rasztovits
Michael Smith v Ricky Evans
Mensur Suljovic v Josh Payne
Joe Cullen v Glen Durrant
Simon Whitlock v Cristo Reyes
Peter Wright v Ross Smith

Wedden op darts

Bij bookmaker Mr Green is het mogelijk om te wedden op darts. Gezien zijn favorietenrol levert een zege van Van Gerwen natuurlijk de minste marge op. Op de Nederlander staat een odd van @1.10. Een zege van de taaie Ratajski staat genoteerd voor @7.00. Andere interessante darts om op in te zetten zijn Michael Smith @1.38 en Simon Whitlock @1.67.

Back To Top