skip to Main Content

Finale UK Open 2019: Rob Cross favoriet tegen Nathan Aspinall

UK Open Darts. De finale van het UK Open 2019 gaat dit jaar tussen Rob Cross en Nathan Aspinall. Uit het enorme deelnemersveld wisten zij de eindstrijd te bereiken van het toernooi dat jaarlijks plaatsvindt in Minehead.

Voor Cross is het de eerste keer dat hij in de finale staat van het tweede Major toernooi van het jaar. Vorig jaar was de kwartfinale het eindstation van ‘Voltage’. In 2017 beleefde hij overigens zijn doorbraak, door als amateur de finaledag te bereiken.

Tegenstander Aspinall, halve finalist van het afgelopen PDC WK, doet voor de vierde keer mee aan het UK Open. Tijdens zijn debuut in 2015 reikte hij het tot de vierde ronde, een prestatie die hij tot dit jaar niet wist te evenaren. Vorig jaar verloor ‘The Asp’ namelijk al in de tweede ronde, waardoor een finaleplaats nu erg verrassend is.

Uitslagen UK Open halve finale

Nathan Aspinall – Gerwyn Price 11-9
Rob Cross – Michael Smith 11-7

Wedden op darts

Bij Mr Green is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op jouw favoriet in de UK Open finale. Denk je dat Cross er met de zege vandoor gaat? Dan keert Mr Green @1.44x het ingelegde bedrag uit. Op outsider Aspinall staat een odd van @2.75.

Back To Top